ŠA DOBIO NA POKLON LJUBAVNE FOTOGRAFIJE MIONE I STANISLAVA: Kao furija izleteo iz prostorije, pa napravio karambol!

Autor:

Zadruga

26.03.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je danas saznao istinu o vezi Mione i Stanislava.

ŠA DOBIO NA POKLON LJUBAVNE FOTOGRAFIJE MIONE I STANISLAVA: Kao furija izleteo iz prostorije, pa napravio karambol!

Foto: TV Pink/printscreen

Lepi Mića danas proslavlja rođendan u Eliti, a u Dubiozi je sačekalo iznenađenje njega, ali i brojne takmičare.

Dragi Mićo, Veliki šef ti čestita rođendan. Želimo ti mnogo zdravlja, sreće, ljubavi i što više dana provedenih u Eliti. Proslava će se održati u Dubiozi - pročitao je Majčica, a ukućani su se odmah uputili ka Dubiozi.

Naime, najpre je stigla čestitka Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, a potom je Nenad Aleksić Ša imao priliku da vidi ljubavne fotografije Stanislava Krofaka i Mione Jovanović, sa kojom je sada u vezi.

 

Ša je momentalno izleteo iz prostorije, pa krenuo da psuje i vređa fanove, koji su se potrudili da obraduju Mionu i Stanislava i stave im do znanja da i dalje veruju u njihovu ljubav. Miona se trudila da bude uz Ša, ali mu je napomenula da ne zna čemu više svakodnevno kukanje, pa je svima bilo evidentno da je Jovanovićeva preterano sita repera i njegove drame:

- Došao sam samo da ispoštujem Lpog Miću, ali ne mogu da gledam ove čestitke od izmišljenih fanova, sramota me je da moram da sedim ovde -rekao je Ša.

- Od koga je tebe sramota stalno,  nije mi jasno - rekla je Miona.

- Pazi taj idiotizam, kakva podrška bre, ne bude li stigao za moj rođendan poklon od naših fanova a mislim da neće, Marko, da li imamo mi neke fanove napolju ili ne? - pitao je Ša.

- Uvek je pitanje ko je agresivniji, ima ih ali uvek izađu u prvi plan oni koji te hejtuju, to je tako uvek bilo - rekao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading