MATORA POD NADZOROM LEKARA: Porodica čeka informaciju o njenom zdravstvenom stanju!

Autor:

Zadruga

26.03.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matorin brat je otkrio istinu o njenom zdravstvenom stanju, porodica čeka nove informacije.

MATORA POD NADZOROM LEKARA: Porodica čeka informaciju o njenom zdravstvenom stanju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti takmičarka Jovana Tomić Matora nedavno je izazvala zabrinutost među svojim obožavaocima zbog zdravstvenih problema koje je javno iznela. Prema informacijama koje su preneli mediji, Matora se suočava sa zdravstvenim tegobama vezanim za srčani mišić, odnosno miokarditisom. 

Matorin brat, Nikola Tomić je otkrio da je Jovana već nekoliko godina suočena sa srčanim problemima, te da je nervoza glavni okidač za pogoršanje njenog zdravstvenog stanja. Međutim, istakao je da trenutno stanje nije alarmantno te da je Jovana redovno pod lekarskim nadzorom, čak i tokom boravka u rijalitiju:

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Jovana Tomić Matora

 

– Znam da ima srčanih problema već par godina i da je nervoza glavni uzrok, ali koliko znam nikad nije bilo totalno alarmantno. Velika je verovatnoća da odlazi povremeno kod lekara ( i kada je u rialitiju), da bi kontrolisala stanje. Mi kao porodica nemamo informaciju da joj je trenutno stanje alarmantno i da joj je ne daj Bože život ugrožen. Skoro se pisalo da joj je život ugrožen zbog nervoze, ali su sve to dezinformacije – rekao je Matorin brat, pa dodao:

– Istina je da ima zdravstvene probleme sa srcem i da odlazi povremeno na kontrole, ali joj život nije ugrožen – otkrio je Nikola Tomić za portal Srbija Danas.

Uz zdravstvene probleme, Jovanu Tomić Matoru prate i brojni skandali iz rijaliti sveta, posebno vezani za njenu vezu sa Anitom. Anita se nedavno otvoreno oglasila o svojoj vezi sa Matorom, izjavivši da je odlučila da se distancira od njihovog odnosa. Ovi sukobi dodatno su doprineli medijskoj pažnji usmerenoj ka Matorinom privatnom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading