MATORA NAPUSTILA ELITU ZBOG ZDRAVLJA, kardiolog zabrinut: Može da umre u snu, pogoršalo joj se stanje!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora je nedavno imala kontrolu, a kardiolog je otkrio ozbiljnost njenog stanja!

MATORA NAPUSTILA ELITU ZBOG ZDRAVLJA, kardiolog zabrinut: Može da umre u snu, pogoršalo joj se stanje!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora

Takmičarka "Elite" Jovana Tomić Matora krije da je nedavno išla kod doktora, koji joj je rekao da mora redovno da pije terapiju i da se kloni stresova, jer ima problema sa srčanim mišićem, miokarditisom. Kako je za "Star" otkrio kardiolog Boris Nikolić, Matorino stanje nije naivno i postoji opasnost da doživi infarkt.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora je nedavno napustila "Elitu" zbog posete lekaru

- Moram da naglesim da sve više mladih ljudi oboleva od upale srčanog mišića, koja uopšte nije naivna. Mnogi ne idu kod lekara i ne kontrolišu neke minimalne simptome, koji se pojavljuju u početku. Znate kada kažu kako je neko mlad legao da spava i ujutru se nije probudio, to je to, najčešće mladi umiru od toga. Jovana, koliko sam upućen, je obaveštena o zdravstvenom problemu već neko vreme, ali terapiju koju je dobila nije redovno pila. Imala je i taj neki stres kroz ovo učešće i sve je to doprinelo da se produbi problem. Sada su joj rezultati pogoršani i stvarno mora da povede računa i ozbiljno da se pozabavi zdravljem - rekao je kardiolog za "Star".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matorin drug zabrinut za njeno stanje

Oglasio se i Matorin drug, koji kaže da Matora godinama zanemaruje svoj problem.

- Ma, ona zna već tri godine, ako ne i više da je bolesna i da njoj stres nikako ne treba, da joj je taj srčani mišić oslavio i dobila je gomilu nekih lekova. Međutim, ona je nastavila sa alkoholom, terapiju nije koristila, jedino kada joj bude baš loše i pozli joj, ona tada uzme terapiju, koju pije pet dana i onda opet sve isto. Sada znam da su je izovidili na kontrolu i da joj je doktor bukvalno rekao da ako se ne bude smirila i ne bude redovno pila terapiju, da će doživeti infarkt i da moli Boga da joj srce ne stane i ne prestane sa radom. Mislim da se uplašila, jer vidim da nije htela na žurkama alkohol, ali koliko će da traje sve to, ne znam. Njeni su kod kuće baš zabrinuti i boje se da ako ne povede računa, da se ne desi najgore - rekao je Matorin drug za gorepomenuti list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dacika

25.03.2024 19:15

Vratite današnji snimak od 16:45 pa da neko HITNO reaguje na Matorinu izjavu da je PROŠLE GODINE jednom učesniku Zadruge ubacila svoj IZMET da pojede !!! Ova pojava je apsolutno NENORMALNA !!!