BLAM VEKA! Huligan koji je PREKINUO meč Rusije i Srbije želeo da zaradi BOGATSTVO! Evo kako je ispao SMEŠAN!

Autor:

Sport

25.03.2024

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispalio se kao niko nikad pre.

BLAM VEKA! Huligan koji je PREKINUO meč Rusije i Srbije želeo da zaradi BOGATSTVO! Evo kako je ispao SMEŠAN!

Foto: www.profimedia.rs

Na nedavnoj fudbalskoj utakmici između reprezentacija Rusije i Srbije, došlo je do kratkotrajnog prekida, koji je izazvao burne reakcije.

Međutim, kako su otkrili ruski mediji, ceo incident je zapravo bio posledica jednog neobičnog izazova na društvenim mrežama.

Prema informacijama koje su otkrili ruski mediji, incident na utakmici započeo je kao odgovor na izazov popularnog ruskog influensera i strimera Ivana Karpova. On je ponudio izuzetno visoku novčanu nagradu od 30 miliona rubalja (oko 300 hiljada evra), osobi koja bi prekinula finale Lige šampiona noseći majicu sa reklamom njegove stranice.

Foto: www.profimedia.rs

huligan koji je prekinuo meč Rusije i Srbije

Navijač koji je prekinuo utakmicu između Rusije i Srbije pokušao je da iskoristi priliku da osvoji nagradu, ali je nažalost bio žrtva nesporazuma. Naime, Karpov je bio vrlo precizan u svojim pravilima, navodeći da novčanu nagradu nudi samo za prekid finala Lige šampiona.

Očigledno je da navijač nije dobro shvatio pravila izazova, te mu neće pripasti nikakva novčana nagrada.

Ovaj neobičan incident na fudbalskoj utakmici između "zbornaje komande" i Piksijevih "orlova" izazvao je brojne reakcije javnosti, a ruski mediji su detaljno istražili pozadinu celog događaja.

U međuvremenu, huligan koji je utrčao na teren i prekinuo duel na moskovskoj VTB areni, nije prošao bez posledica.

Njemu je izrečena zatvorska kazna u trajanju od 14 dana, pa će iza rešetaka imati dovoljno vremena da razmisli o gluposti koju je napravio, a pritom ni profitirao, kao što je prethodno planirao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading