JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ UMEŠANA U VELIKU AFERU U ELITI: Otkriveni svi ŠOK detalji, nastao MUK kada su čuli šta je uradila!

Autor:

Zadruga

19.03.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević umešana u veliku aferu u Eliti.

JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ UMEŠANA U VELIKU AFERU U ELITI: Otkriveni svi ŠOK detalji, nastao MUK kada su čuli šta je uradila!

Foto: Republika

U rijalitiju ,,Elita 7" takmičari debatuju na temu prevare u vezi i da li je moguće istu oprostiti. Za crnim stolom je ustala Jovana Tomić Matora, koja je otkrila sve o aferi Anđela Rankovića i Sanje Stanković, te se prisetila na koji način je saznala za tu dramatičnu situaciju. 

Naime, kako je Matora istakla, njoj je za aferu Sanje i Anđela otkrila bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević, što ju je dodatno poremetilo, jer se sve vreme to dešavalo njoj iza leđa. Matora se prisetila sezone u kojoj je imala ozbiljne svađe sa Anđelom, te istakla da je nemoguće nakon što se oprosti prevara, da odnos bude isti. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora u Eliti

 

- Smatram da smo Anđelo i ja bili neiskreni i u toj situacijji možda da sam saznala od Anđela napolju... Ja sam saznala to od Jovane misice slučajno, sećam se da je rekla da ih je videla u bioskopu. Ležali smo Sandra Rešić, Anđelo, Jovana i ja. Ja nikada nisam sumnjala u njega... - rekla je Matora, pa nastavila:

- Nismo bili najbolji drugari u tom trenutku, on je imao svoju devojku, ja svoju, on se viđao sa mojom devojkom. U tim trenucima, pogotovu ja, prema njoj sam bila užasna u tim trenucima... Opet, znam šta smo pričali, da ne bude da pričam u njegovo ime, to je u principu to. Ne možeš da pređeš preko tih stvari, koliko god želiš da vratiš ljubav, ne bude isto, ako imaš crv sumnje koji ostane. Anđelo me je naučio pametnu stvar, da kada prvi put nešto posumnjaš, onda tu nešto postoji. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
blok30

19.03.2024 21:33

matora je teska smaracica od nje je gora samo ona utripovana seljancura sedi dole argument bojana najljigavija osoba u rialitiju samo se krije iza maske opasnog frajera hahaha kakav skrndelj od zene