SEVAJU VARNICE IZMEĐU MIONE I PANTERE: Ostvaruje se reperova najveća NOĆNA MORA, ukućani predviđaju POMIRENJE bivšeg para!

Autor:

Zadruga

22.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok preokret u Eliti!

SEVAJU VARNICE IZMEĐU MIONE I PANTERE: Ostvaruje se reperova najveća NOĆNA MORA, ukućani predviđaju POMIRENJE bivšeg para!

Foto: TV Pink/printscreen

U današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" nastao je haos kad je emotivan klip na kom Stanislav Krofak kaže da je svestan da bi se Miona Jovanović lagano pomirila sa njim, nakon čega je Nenad Aleksić Ša napravio karambol. Miona se prvi put Stanislavu obratila direktno, nakon čega je većina takmičara zaključila da se njih dvoje nadmeću i da postoje ljubavne varnice. 

- To nije tako, nema veze s vezom, ne znam kako da budem konkretnija i direktnija. Nije mi proradio ego, nije bila reakcija, bila sam samo zbunjena, nisam očekivala. To je njegovo mišljenje, ne bih se pomirila, ne znam na osnovu čega si to zaključio - govorila je Miona. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

- Da sam došao sa drugim pristupom, mislim da bi bilo drugačije. Rekao sam da nema šanse za pomirenje - poručio je Paneta.

- Slađa je jako ljubomorna, seče slike, ja nju razumem što je on neće, ja sa njim želim sreću - rekla je Miona.

- Njeno obraćanje njemu je slatkorečivo, uzdiže ga, mene spušta. Apsolutno to njemu daje za pravo da to misle, ona priča kako dune, ona ne priča iz moje glave, jer da priča itekako bi se obratila žestoko njemu. Ja na nju ne utičem ni mrvicu - besneo je Ša.

- Naravno da utičeš, nemoj da pričaš kada nije tako. Ja bih hiljadu puta rekla drugačije nešto, ali ćutim zbog tvojih reakcija - dodala je Miona.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

- Meni ide na ku*ac na njen stav, njegov ego, ja ne mogu da uđem u njegovu glavu, njen ego, igra mačke miša, nadmetanje. Njih dvoje se nadmeću, a ja ispaštam. Prekida me jer je boli moja istina, sad se smeješ. Ja stradam jer sam sa tobom u odnosu i mene tvoja igra boli, mene boli du*e, neki lik koji je bio s tobom, ti si moja, ti si sa mnom, ja zbog tvoje glupe igre sa njim, inat, ego, ali mene to je*e, vi ste fliperi ja sam kugla, to je takmičenje ega, a ja sam nag*žen - pričao je Ša.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading