ANĐELO NE ZNA KAKO DA SE REŠI ANITE: Očima ne mogu da se gledaju, ovaj SNIMAK pokazuje PRAVO STANJE njihove veze! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.03.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama na imanju u Šimanovcima!

ANĐELO NE ZNA KAKO DA SE REŠI ANITE: Očima ne mogu da se gledaju, ovaj SNIMAK pokazuje PRAVO STANJE njihove veze! (VIDEO)

Foto: youtube.com/RTV Pink/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković u poslednje vreme imaju dosta nesuglasica i svađe su sve češće. Njih dvoje su se i danas sporečkali dok su se sunčali pored bazena, a Anita nije mogla da sakrije koliko Anđela više ne može očima da gleda, pa je na sav glas kukala kako jedva čeka da ide kući jer više nema snage da ga trpi. 

- Jao ne mogu više, hoću da idem kuću... Šta ću ovde? Hoću kući da odmaram - govorila je Anita. 

- Mnogo se umorila - dodao je Ranković. 

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

- Ti si me umorio ne mogu više da te trpim - rekla je ona. 

- Ja te umorio, a nikad ti u životu bolje nije bilo - poručio joj  je Anđelo. 

Nakon Anita je pokušala da sedne kod njega u krilo i sa njim razmenjuje nežnosti, ali njemu nije bilo do toga, pa je uradio sve što je u njegovoj moći da je pomeri od sebe, pravdajući se da će ležaljka da pukne. 

- Bože, pomozi mi, ko će tebe da istrpi još tri meseca - zapomagala je Anita Stanojlović na sav glas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Takođe, mnogi smatraju da je Anita Stanojlović bacila oko na Stanislava Krofaka, koji je nedavno ušao u Elitu, s obzirom da se učesnica ne odvaja od njega i sve češće pokušava da ostvari kontakt sa njim, pa nije isključeno da je Aniti potrebna nova zanimacija. 

Stanojlovićeva je na sve načine pokušala da se opere od ovih navoda pred svojim cimerima, ali je njeno ponašanje i dalje glavna tema na društvenim mrežama, a publika nema reči hvale. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

21.03.2024 05:58

ANĐELO MI JE MRZAK...ODVRATAN...ALI U OVOJ SITUACIJI JE MALOUMAN...ANITA JE ZLO, U SVAKOM POGLEDU...KORISTI GA KOLIKO JOJ ODGOVARA I DOK JOJ ODGOVARA