SAZNAJEMO! TRUDNA BIVŠA ZADRUGARKA: Nakon veridbe stiže BEBA!

Autor:

Zadruga

20.03.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika saznaje pevačica iz "Zadruge 3" je u blagoslovenom stanju!

SAZNAJEMO! TRUDNA BIVŠA ZADRUGARKA: Nakon veridbe stiže BEBA!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Promo, Pixabay.com

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga" i pevačica Rialda Karahasanović iznenadila je javnost objavom vesti da se verila sa izabranikom Elvisom Biberovićem dok su boravili na luksuznom odmoru na Maldivima.

Kako je otkrila u svojim objavama, romantična prosidba se dogodila tokom večere na plaži, a Rialda je svoju sreću podelila sa pratiocima na društvenim mrežama objavivši fotografiju vereničkog prstena.

Kako Republika sada saznaje, bivša učesnica treće sezone "Zadruge" je u blagoslovenom stanju. Vest da je u drugom stanju skrivala je i od svojih prijatelja, međutim izvor blizak pevačici podelio je privatne detalje iz Rialdinog života sa nama. 

Republika

Foto: QUEENRIALDA/INSTAGRAM / INSTAGRAM

Rialda Karahasanović se verila na Maldivima

Pevačica se povodom ovoga još uvek nije javno oglašavala, niti delila bilo kakve informacije na svom Instgram profilu. 

Podsećanja radi, bivša zadrugarka je nakon nekoliko burnih veza, po svemu sudeći, konačno pronašla emotivnu stabilnost, što je privaklo veliku pažnju javnosti. Ona je, podsećanja radi, prijavila bivšeg dečka Kenana Tahirovića, s kojim je romansu započela na imanju u Šimanovcima, za fizičko nasilje.

Rialda Karahasanović je ranije govorila o teškom periodu nakon razvoda i finansijskim problemima sa kojima se suočavala. 

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Rialda Karahasanović

- Ja sam sav taj novac i način života ostavila i otišla iz kuće sa 50 maraka, odnosno 25 evra. Sve što sam danas, sama sam napravila. Naravno, pomogli su mi prijatelji i saradnici i hvala im na tome. Za ovih pet godina otkako sam se razvela bila sam u teškim situacijama, kasnila sam s plaćanjem kirije, gasili su mi Internet, bila sam u dugovima, pozajmljivala sam pare od kamataša, ali sam se izdigla iz svega - priznala je Rialda jednom prilikom za domaće medije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading