ŠOK! Zola se u petak VRAĆA u Elitu? Hitno stigao u Beograd, OVO ga je odalo! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zola digao prašinu objavom na društvenoj mreži Instagram!

ŠOK! Zola se u petak VRAĆA u Elitu? Hitno stigao u Beograd, OVO ga je odalo! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Bivši takmičar "Elite" Lazar Čolić Zola diskvalifikovan je početkom januara ove godine iz rijalitija, koji je samoinicijativno napustio. Kako je njegova devojka Miljana Kulić tada otkrila, on je ucenjivao produkciju, a kako oni nisu pristali na njegove uslove, odlučio je da pobegne.

Zola je nakon toga otišao u Beč, gde je vrlo brzo stigla i Miljana i došlo je do neviđenje drame. Nakon skoro tri meseca odsustva, Čolić se vratio u Beograd i odmah digao veliku prašinu.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Lazara Čolića Zole koja je digla veliku prašinu

Naime, njegovi fanovi su odmah posumnjali da se on vraća ovog petka u "Elitu", kako je to dan rezervisan za vanredna ubacivanja.

"Sigurno se vraća u Elitu u petak da pomrsi konce Miljani i Darijanu", "Šta će on u Beogradu sad, sto odsto ulazi", "Eto, i njega vraćaju nakon Miljane u rijaliti", "Ako uđe u petak, biće spektakl", "To, Zolanderu, vrati se da Miljana ponovo pobegne", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, Čolić je nedavno otkrio da ga je Miljana napala u Beču. Zola je za domaće medije otkrio da je policija morala da interveniše, jer su njega, kako on tvrdi, probudili udarci u glavu. Već je jednom Zola priznao da mu je Miljana pretila kuhinjskim nožem i da je bio zabrinut za svoju bezbednost, a sada je otkrio nove detalje njihovog turbulentnog odnosa, pa priznao da još nije kompletna istina izašla na videlo.

- Marija Kulić me je zvala u par trenutaka, i Marija je želela da je pošalje za Beč, ali ona definitivno nije normalna, ovo što je uradila i kakve probleme je mogla da mi napravi, to nije normalno. Ona ovde nije potrošila ni jedan jedini evro, devojka nije mogla da se ponaša normalno... Baš strašne stvari sam proživljavao, uzela je ogroman kuhinjski nož i krenula da ide ka meni, smejala se i rekla mi "Skloni ovo, jer uskoro idemo na spavanje". Nije mi bilo svejedno tada. Moje komšije su u jednom momentu bila kod mene u stanu, kada je bila Miljana, njima je ona bila zanimljiv lik, ona je jako nezgodnu scenu napravila pred njima, krenula je da vrišti i baca stvari, jer joj nisam dozvolio da mi pročita sve poruke na Instagramu - priznao je Zola za medije.

Republika

Foto: printscreen/TikTok/mixy.live

Miljana i Zola u Beču

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading