UČESNIK ELITE PAKUJE STVARI I NAPUŠTA BELU KUĆU: Stiglo zvanično saopštenje, ovu odluku niko nije očekivao!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Elitu je stiglo novo pismo, u kom je saopštena konačna odluka.

UČESNIK ELITE PAKUJE STVARI I NAPUŠTA BELU KUĆU: Stiglo zvanično saopštenje, ovu odluku niko nije očekivao!

Foto: Ilustracija

Sinoć se u rijalitiju "Elita" odigrala nesvakidašnja emisija "Izbacivanje". Naime, čak petoro učesnika se borilo za opstanak - Uroš Stanić i Ivan Marinković, koje su nominovali Odabrani takmičari, Teodora Delić, koju su nominovali cimeri, kao i Pavle Milevski i Slobodan Josipović, koje je nominovala publika.

Voditelj Darko Tanasijević je obavio intervjue sa aktuenlnim učesnicima popularnog rijalitija, a potom okupio takmičare nominovane za izbacivanje, kako bi se odigrala izgra za opstanak, koju je organizovao Veliki šef.

Pavle Milevski, poznatiji kao Pablo, osvojio je 27 odsto glasova publike. Stanić, koji je pozvao sve svoje fanove da glasaju u što većem broju, osvojio je samo 19 odsto glasova.

Na kraju su ostali Teodora i Sloba. Tanasijević je saopštio da je Teodora osvojila 17 odsto SMS glasova, dok je Josipović imao samo 5 odsto, te je on takmičar koji je zauvek morao da napusti Belu kuću.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pismo Velikog šefa

 

Kako je Sloba napustio Elitu, on je ukućanima ostavio pismo, kojim je imenovao ovonedeljnog vođu, a ova odluka definitivno je izazvala opštu pometnju u Eliti.

Naime, Nikola Lakić je ovonedeljni vođa, koji će večeras saopštili svoju odluku, odnosno imenovati potrčke i omiljenu osobu, sa kojom će ići u hotel.

Voditeljka Ana Radulović je sačekala Slobu u studiju, koja je smatrao da je izbačen zbog Anite Stanojlović, a on je brutalno iskreno komentarisao svoje cimere:

- Ovo nije bila borba između Pabla i mene, već između Anite i mene. Anita je zvala svoje glasače da glasaju za Pabla, jer sam ja protiv njene veze - istakao je Josipović, pa otkrio ko ga je najviše nervirao:

- Oni koji psuju decu, Ivan Marinković i Marija Malivuk, oni su uvek išli u ekstreme. Meni su najdraži Lejdi Di i Nikola Lakić i sa njima ću se sigurno družiti - poručio je, sada već bivši učesnik "Elite".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading