STANIJA DOŽIVELA NEZAPAMĆENO PONIŽENJE NA PINKU: Voditeljka je spustila na samo dno, ona poželela da propadne u zemlju od sramote!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković je Staniji Dobrojević priredila bolan šamar realnosti.

STANIJA DOŽIVELA NEZAPAMĆENO PONIŽENJE NA PINKU: Voditeljka je spustila na samo dno, ona poželela da propadne u zemlju od sramote!

Foto: ATA Images

Gostovanje Stanije Dobrojević u emisiji Sanje Marinković izazvalo je veliku pažnju javnosti, ali iz razloga koji su daleko od očekivanih. 

Sanja Marinković direktno je upitala Staniju šta bi uradila kada bi joj majka sa ćerkom prišla na ulici, sugerirajući da Stanija ne bi trebalo da bude uzor devojčicama zbog svog imidža. Dobrojevićeva je pokušala da odgovori, ali ju je voditeljka prekinula, postavljajući joj dodatno neugodna pitanja i ne dajući joj priliku da se izrazi.

Republika

Foto: printscreen

Sanja Marinković

 

- Priđe majka sa ćerkom da se slika sa nekom od vas, i devojčica ima 7,8,9,10 godina... Ja negde lično mislim da, ni ti Stanija, i nema veze ovaj imidž koji sad imaš, niti bilo koja od vas ne treba da bude uzor devojčici od 7,8 godina - započela je Sanja Marinković. 

- Znaš kako Sanja, reći ću ti iskreno... - pokušala je da odgovori Dobrojevićeva, ali ju je voditeljka presekla. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanija Dobrojević

 

- Šta mene zanima? Da li je tebi nekad palo na pamet da kažeš toj mami "Izvinite gospođo, ali što Vi stavljate to dete da se slika sa mnom, zašto ste pustili dete od 8 godina da joj neka devojka od 25, koja je prešla neke granice čak i svoje lične, ličnih nekih moralnih vrednosti, nije njoj mesto tu, eto ima crtani film, neke druge stvari, pozorište lutkarsko - pričala je Sanja, a onda je Dobrojevićeva uspela da kaže da smatra kako je sve do roditelja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

18.03.2024 18:10

Ko je Sanja Marinković ? Ne znam po čemu je poznata i čemu može da nas nauči... Da li zna da skuva nešto, da okopava kukuruz, nešto KORISNO da uradi za biljni ili životinjski svet, " "pričam ti priču- da bi bila poznata" ; to NE interesuje baš nikoga. Stanija znam ko je- po čemu je Stanija lošija od ove ??

Odgovori 21 5