DRAMA U ZGRADI NENADA ALEKSIĆA ŠA! Isplivali TRAUMATIČNI DETALJI jezive scene iz stana, Mionu čeka isti scenario?

Autor:

Zadruga

17.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša raskrinkan!

DRAMA U ZGRADI NENADA ALEKSIĆA ŠA! Isplivali TRAUMATIČNI DETALJI jezive scene iz stana, Mionu čeka isti scenario?

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša

Bivša zadrugarka Tara Simov imala je burnu i turbulentnu vezu sa reperom Nenadom Aleksićem Ša. Tara je svojevremeno, nakon raskida sa Ša gostovala u emisiji ,,Narod pita", gde je iznela sav prljav veš o reperu i otkrila kako je bio agresivan prema njoj. 

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pink/Printscreen

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

 

- On je negde to opisavao kao monotono, kako ja provodim vreme sa društvom, kako mu ne posvećujem pažnju, da ne provodim vreme sa njim. U suštini, mogu da kažem da sam prodisala... Ja sam samo želela da prestane toksičnost, ja sam toliko bila negativna, meni su drugarice rekle da su mi upali obrazi, da mi je posivelo lice, svi znaju da je to bio toksičan odnos. Od mene zahteva ljubav, pažnju, ja mu to pružam, ali mi kaže da mu ne pružam ništa. Kod njega ima i ega, i sujete i kompleksa, ne mogu da kažem da me nije voleo, jeste, ali ima tu više drugih faktora... Optužio mi je da sa drugim najboljim drugom imam nešto, jer kad je jednom Nenad otišao do toaleta, on me je zagrlio, tek sutradan mi je Nenad zamerio. Ja njega jesam upoznala sa svim mojim drugovima, on je za svakog našao manu, ima u glavi ili da želim nešto da imam sa njima ili ću tek imati - pričala je Tara u emisiji ,,Narod pita", pa nastavila:

Foto: E stock

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

 

- Nije on mene nikad udario, fizički nasrnuo, šamarao, nikada u životu, ali da se agresivno ponašao jeste. Ja ne želim da razgovaram sa njim, odem u toalet, on obija vrata. I tako je bilo 24 sata, to je dovelo do toga da su mi upali obrazi, nisam se fenirala. Ja sam non-stop plakala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading