NAPADNUTA JELENA GOLUBOVIĆ: Bivša zadrugarka sva u podlivima i modricama, ne može bez lekova!

Autor:

Zadruga

13.03.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović napadnuta je u Beogradu od strane nepoznatog muškarca.

NAPADNUTA JELENA GOLUBOVIĆ: Bivša zadrugarka sva u podlivima i modricama, ne može bez lekova!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti učesnica Jelena Golubović postala je žrtva napada u centru Beograda, kada joj je iznenada iz mraka iskočio nepoznati muškarac prilikom njenog povratka kući kasno uveče. Napadač je, kako prenose mediji, pokušao da joj otme tašnu, ali je Jelena hrabro pružila otpor, vrišteći i dozivajući pomoć. U tom sukobu, nekoliko udaraca je dovelo do toga da Jelena padne i udari se u metalni stub.

Kao posledica pada, Jelena je zadobila podlive i modrice na obe noge, ali srećom, nije slomila nijednu kost. Trenutno se oporavlja kod kuće uz pomoć lekova protiv bolova i za smirenje, uz podršku svoje majke Cece. Iako je prošla kroz traumatično iskustvo, najvažnije je da je uspela da sačuva svoju torbu, koja sadrži važne dokumente, a ne novac.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Golubović

 

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, posebno zbog hrabrog ponašanja Jelene tokom napada. Mnogi su izrazili podršku i saosećanje prema njoj, ističući njen herojski gest u suočavanju sa napadačem. Takođe, javnost je zabrinuta zbog bezbednosti u centru Beograda i postavlja se pitanje o efikasnosti mera zaštite građana u večernjim satima.

Napad na Jelenu Golubović je podsetnik na važnost bezbednosti i opreza prilikom kretanja po gradu, posebno u kasnim satima. 

Ona se nedavno prisetila da je prilikom poslednjeg boravka na Avali imala tešku saobraćajku kad se svojim automobilom zakucala u zid jedne kuće.

- Krivica nije bila moja, jer je put bio nepregledan. Nakon moje desila se još jedna nesreća. Udarila sam u zid kuće Rođe Raičevića, a od siline udarca auto je odleteo na drugu stranu i udario u drugu kuću. Imala sam sreću, kola su se rotirala dok nisu naletela na drvo. Moj auto je iz korena iščupao tu tuju, a tuja je porušila cigle od spoljne ograde kuće. Mogla sam da poginem. U toku je sudski proces - završila je Golubovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading