BIVŠA ZADRUGARKA POSTAJE MAJKA: Objavila fotografije trudničkog stomaka, pa otkrila koliko do porođaja!

Autor:

Zabava

13.03.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka je obradovala fanove novim fotografijama.

BIVŠA ZADRUGARKA POSTAJE MAJKA: Objavila fotografije trudničkog stomaka, pa otkrila koliko do porođaja!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pevačica i bivša učesnica rijaliti šoua "Zadruga", Sandra Čaprić, je u drugom stanju i ima još mesec dana do porođaja. Iako je u blagoslovenom stanju, Sandra ističe da se oseća dobro i nedavno je objavila fotografije na svom Instagram profilu kako pozira u 9. mesecu trudnoće.

Sandra je u ljubavi sa biznismenom kog skriva od očiju javnosti, a nedavno je otkrila da je otac deteta "izvan ovog našeg sveta". Njen partner ima svoj biznis i nema veze sa estradom, a njihova veza traje već nekoliko godina.

 

 

Povodom glasina o oženjenosti svog partnera, Sandra je odlučno demantovala takve spekulacije. Istakla je da je partner sa kojim čeka dete slobodan i da je njihova veza iskrena.

- Daleko bilo da je oženjeni, to nije istina. U drugom stanju jesam. Nema veze da je oženjeni muškarac, veze sa tim nema. Nije poznat javnosti, on je u svom biznisu, bio je sa mnom godinu dana, dok sam bila povređena, dolazi mi i kući, zna mi roditelje, veze sa vezom nema. Sve je u najboljem redu. Treći sam mesec trudnoće u Ivanjici sam. To nije istina za oženjenog, nemoj da mi blate ime i porodicu. U vezi sam i u blagoslovenom sam stanju - rekla je Sandra Čaprić za "Blic".

Sandra Čaprić je iznela javnosti detalje o svojoj trudnoći, otkrivajući neke zanimljive činjenice o svom partneru i demantujući glasine. S nestrpljenjem se očekuje dolazak njenog deteta, dok pevačica uživa u poslednjim danima trudnoće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading