KO JE BIVŠI RIJALITI UČESNIK , KOG JE TRANSRODNA DEVOJKA PRIJAVILA ZA NASILJE? Ubio je majku, baki PRETIO SMRĆU, nizao SKANDAL za SKANDALOM!

Autor:

Zabava

08.03.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antal Skendžić ne prestaje da šokira domaću javnost!

KO JE BIVŠI RIJALITI UČESNIK , KOG JE TRANSRODNA DEVOJKA PRIJAVILA ZA NASILJE? Ubio je majku, baki PRETIO SMRĆU, nizao SKANDAL za SKANDALOM!

Foto: facebook.com/Antal Skendzic

Antal Skendžić, nekadašnji učesnik rijalitija "Veliki brat", postao je poznat javnosti 2007. godine, ali ne po rijaliti slavi, već po tragičnom događaju koji je šokirao javnost - usmrtio je svoju majku Rozaliju na kućnom pragu, ubodom nožem direktno u srce. Pre ovog nemilog događaja, Skendžić i njegova majka su organizovali žurku za komšije i prijatelje, ali je sve završilo tragično kada je Antal nasilno okončao život svoje majke. Komšinica Jovanka Novaković, koja je pozvala policiju, opisala je jeziv prizor koji je zatekla kada je stigla na lice mesta.

Nakon ovog užasnog događaja, komšije porodice Skendžić nisu mogle da daju jasan motiv za ovo užasno ubistvo. Ipak, primetili su da je Antal imao neobičan pogled i čudno ponašanje u poslednje vreme, što je ukazivalo na to da ima psihičke probleme.

Republika

Foto: Printscreen Youtube, Facebook

Antal Skendžić, nekadašnji učesnik "Velikog brata"

Osuđen na 10 godina zatvora

Za ovaj zločin, Skendžić je osuđen na 10 godina zatvora, ali je pušten nakon sedam godina zbog toga što je za ubistvo majke osuđen kao mlađe punoletno lice. Međutim, čak ni nakon izlaska iz zatvora, Skendžić se nije smirio, već je nastavio sa problematičnim ponašanjem.

Nove pretnje i nasilje

Nakon izlaska iz zatvora, Skendžić je otišao u kuću svoje bake, gde je zahtevao nasledstvo i pretio joj smrću. Takođe, nije se zaustavio samo na pretnjama svojoj baki, već je navodno pretio i svom tadašnjem dečku, te je čak bio uključen u posredovanje prostitucije.

Zlostavljanje partnera

Skendžićeva partnerka Jelena Teodorova prijavila ga je policiji zbog brutalnih pretnji koje je dobila od njega, čime je dodatno naglasila njegovo nasilno ponašanje.

Republika

Foto: Društvene mreže

Jelena Teodorova

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading