"SVESNA SAM KROZ ŠTA PROLAZI" Milica Pavlović se obratila Anđeli Jovanović, Lečića nazvala DŽELATOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.03.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica pružila javnu podršku glumici!

"SVESNA SAM KROZ ŠTA PROLAZI" Milica Pavlović se obratila Anđeli Jovanović, Lečića nazvala DŽELATOM! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Prekjuče, 6. marta 2024. godine, održano je prvo primpremno ročište u Prvom beogradskom sudu na suđenju između Anđele Jovanović i Branislava Lečića, koji je mlađu koleginicu tužio zbog povrede ugleda i časti, nakon što je odbila da igra sa njim u seriji "Radio Mileva". Anđela je dala svoju izjavu, a suđenje odloženo za 30. septembar.

Glumici su mnoge javne ličnosti pružile podršku, a oglasila se i pevačica Milica Pavlović. Milica je putem storija na društvenoj mreži Instagram izrazila saosećanje, te uputila podršku Anđeli.

Republika

Foto: ATA Images

Milica Pavlović

- Sva moja naklonost i podrška, ljudska i ženska, na strani su glumice Anđele Jovanović. Svesna sam kroz šta prolazi i divim se njenom dostojanstvu. Neka nam svima bude uzor da žrtve i dželati nikad ne budu samo u kadru, već i u istoj profesiji. Drži se Anđela, volimo te i cenimo, barem mi koji znamo kakve nepravde trpe javne ličnosti - napisala je Milica u objavi.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Milice Pavlović

Anđela Jovanović Dudaš je objasnila da je odbila da glumi sa Branislavom "zbog neprijatnog događaja iz prošlosti".

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji "Radio Mileva". Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - rekla je kratko Anđela za Blic, ne želeći da govori o detaljima "neprijatnog iskustva iz prošlosti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading