"SESTRO, DRŽI SE" Urnebesna čestitka Andrije Miloševića za Osmi mart - objavio GOLIŠAFU FOTKU, a na usne stavio RUŽ! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.03.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Milošević zasmejao svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram!

"SESTRO, DRŽI SE" Urnebesna čestitka Andrije Miloševića za Osmi mart - objavio GOLIŠAFU FOTKU, a na usne stavio RUŽ! (FOTO)

Foto: ATA Images

Andrija Milošević

Glumac Andrija Milošević je nedavnom objavom na svom Instagram profilu izazvao pravu buru među svojim pratiocima. Naime, povodom Dana žena, on je odlučio da na neobičan način čestita pripadnicama lepšeg pola.

Na fotografiji koju je objavio, Andrija pozira na krevetu sa peškirom preko glave i tela, a ono što je izazvalo najviše pažnje jeste crveni ruž koji je stavio na usne. Ovakav nekonvencionalan pristup čestitanju nije prošao neprimećeno, te su komentari na Andrijinom postu bili više nego zabavni i pozitivni.

Republika

Foto: Instagram.com

Andrija Milošević na originalan način čestitao damama Osmi mart

Pod objavom su se nizali komentari koji su iskazivali oduševljenje i podršku za Andrijinu originalnost. Fanovi su se našalili i pohvalili glumca, nazivajući ga "kraljem" i izražavajući svoje simpatije prema njegovom humoru. Očigledno je da je Andrija uspeo da nasmeje mnoge, što je još jednom potvrdilo koliko je omiljen među svojom publikom.

- Srećan nam svima 8. mart! - napisao je Andrija, a komentari su se samo nizali:

"Ha-ha-ha, koji si ti kralj!", "Slatka moja, ljubi brat", "Srećan lepa naša", "Drži se, sestro", "Izdrži Andrija", "Kraljino, obožavam te".

Ova neobična čestitka samo je još jedan primer Andrijinog jedinstvenog stila humora koji ga je učinio popularnim kako na društvenim mrežama, tako i u svetu glume. Njegova sposobnost da iznenadi i nasmeje ljude je neosporna, a ova objava samo je još jedan dokaz toga.

Republika

Foto: ATA Images

Glumac Andrija Milošević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading