LEPE VESTI! Danas besplatan prevoz za sve žene u Novom Sadu

Autor:

Vesti

08.03.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U skladu sa preporukom gradonačelnika Novog Sada, Milana Đurića, JGSP "Novi Sad" je odlučio da 8. marta omogući besplatan prevoz za sve žene.

LEPE VESTI! Danas besplatan prevoz za sve žene u Novom Sadu

Foto: shutterstock

JGSP "Novi Sad" je doneo odluku da će povodom Međunarodnog dana žena, 8. marta, omogućiti besplatan prevoz svim pripadnicama lepšeg pola na gradskim i prigradskim linijama. Ova odluka je usledila nakon nedoumica i prvobitne ideje da žene mogu ostvariti besplatan prevoz doniranjem krvi tog dana, da bi na kraju prevoz bio besplatan za sve žene, bez dodatnih uslova.

Promena odluke i gest podrške

Odluka JGSP "Novi Sad" da omogući besplatan prevoz ženama 8. marta predstavlja promenu prvobitnog plana, koji je podrazumevao doniranje krvi kao uslov za besplatan prevoz. Ovaj gest podrške prema ženama u Novom Sadu predstavlja važan korak ka obeležavanju njihovog značaja u svim sferama društva.

Reakcija gradonačelnika i JGSP "Novi Sad"

U skladu sa preporukom gradonačelnika Novog Sada, Milana Đurića, JGSP "Novi Sad" je odlučio da 8. marta omogući besplatan prevoz za sve žene. Ova odluka predstavlja zajednički napor da se obeleži Međunarodni dan žena na poseban način i da se pokaže pažnja prema ženama u Novom Sadu.

Čestitke povodom Međunarodnog dana žena

U saopštenju, JGSP "Novi Sad" je čestitao Međunarodni dan žena svim putnicama i sugrađankama, ističući značaj njihovog doprinosa društvu. Ova gest podrške i čestitka predstavljaju važan korak ka promociji jednakosti i poštovanja prema ženama u Novom Sadu.

BONUS VIDIO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading