ONA JE SPREMNA NA SVE ZARAD KARIJERE! Maja Marinković razvezala jezik, u najavi okršaj sa Jovanovićkom!

Autor:

Zadruga

13.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će tek dobiti veće razmere!

ONA JE SPREMNA NA SVE ZARAD KARIJERE! Maja Marinković razvezala jezik, u najavi okršaj sa Jovanovićkom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Maja Marinković opet se ostrvila na cimerku Mionu Jovanović, pa je objasnila da je ona spremna na sve zarad karijere. Maja tvrdi da bi u spoljnom svetu mogla da nađe i sazna mnogo što šta o Jovanovićki, pa je o tome pričala sa cimerima u dnevnoj sobi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

 

- Miona nije naivna svašta se krije u toj glavi, to tvrdim. Ona je devojka koja je spremna na sve, a sigurna sam da Ša samo koristi. Mislim da lako mogu mnogo toga da iskopam o njoj, a ne bi se svidelo svima. Ona je manipulator i vrlo dobro smišlja svaki korak. Ovo u rijaliitju joj je odskočna daska za dalje, tako da ako opet uđe negde samo će da premeni momka, jer ovo sa Nenadom nema neku budućnost. Ako se ovde ovako svađaju, zamislite šta će tek da se dešava u spoljnom svetu - objasnila je Maja. 

Foto: RTV PINK printscreen

Stanislav i Maja Marinković

 

Inače, učesnica Elite Maja Marinković zbližila se sa cimerom Stanislavom Krofakom tokom sinoćnje žurke, a nastavili su i posle toga da ćaskaju jer im je prijalo društvo! Naime, Stanislav je Maji nastavio da tokom noći deli komplimente, pa je ona rešila da mu da šansu da je što bolje upozna. 

Mislim da će pored mene da ti bude odlično ovde. Imačeš nekoga kome možeš da veruješ, jer ne smeš da zaboraviš da je ovo leglo zmija! Ne mislim na sve ljude naravno, ali ima dosta žena koje se tako ponašaju, tako da ćeš brzo i sam u sve da se uveriš - pričala je starleta.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading