MUŠKARCI LUDE ZA MNOM, ALI SAM GORA OD VEŠTICE! Maja Marinković otvorila dušu, evo što joj veze nisu dugo trajale!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa bivšima sam često posle raskida ostajala u dobrim odnosima, tvrdi Maja!

MUŠKARCI LUDE ZA MNOM, ALI SAM GORA OD VEŠTICE! Maja Marinković otvorila dušu, evo što joj veze nisu dugo trajale!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Maja Marinković razgovarala je sa nekoliko cimera u pušioni, pa je priznala da joj veze nisu dugo trajale jer je zahtevna u odnosima, a muškarci ne žele previše obaveza. 

- Sa bivšima sam često posle raskida ostajala u dobrim odnosima, ali su mi veze pucale jer sam prezahtevna. Neće svako da trpi tako nešto. Zahtevam da mi se partner posveti 24 sata u toku i ne volim kad je neko mloav, ako shvatate šta hoću da kažem. Mnogo je bitno da ljudi budu iskreni u vezama. Uvek su momci na početku veze znali kakva sam i sa kime ulaze u vezu. Nije moj problem što nisu bili sigurni da li mogu da me isprate. Svi lude za mnom, ali kad ja poludim ako me neko zezne, gora sam od veštice - objasnila je ona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Podsećamo, kako su u subotu učesnici Elite imali priliku da nominuju jednog od ovonedeljnih potrčaka, Jovanu Cvijanović ili Uroša Rajačića, gledaoce je najviše zanimao komentar Maje Marinković, Jovanine prijateljice, koja je bila povezivana sa Urošem.

Iako su mnogi očekivali da će Maja nahvaliti Jovanu, situacija je ipak bila drugačija, pa je ovu šansu iskoristila, kako bi joj stavila do znanja da zna šta joj radi i priča iza leđa. Uroš je Maji saopštio da su Jovana i on sada u vezi, zbog čega je Marinkovićeva momentalno reagovala.

Maja ne krije da se razočarala u Jovanu, koju je smatrala prijateljicom, a prilikom sinoćnjeg intervjua je otkrila zbog čega više ne želi ni da čuje za nju:

- Pukla tikva, ti i Jovana Cvijanović, veliko prijateljstvo - rekao je Darko.

- Nije to veliko prijateljstvo, smešna priča. Znaš o čemu se radi, Jovana je neiskrena kada je taj drugarski odnos sa mnom u pitanju. Uroš je njoj počeo da se sviđa kada sam rekla da dečko lepo izgleda, nije loš dečko. Počinje njoj dečko da se sviđa, rekao je da se ja njemu sviđam...Naravno da mu je Jovana utešna nagrada. Ne bih ja nju nazvala replikom, ali čim ti dozvoljavaš da te neko svrstava kao opciju "B" - prokomentarisala je Maja.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Filip

27.02.2024 09:19

O bedna Majo sta uradi od sebe. Zbog njenih budalastina i seksa pred TV kamerama s kim god je stigla sad je dosla u poziciju da je niko nece. Ko to ludi za njom, kako ona kaze? Pa niko. Svak se sklanja od budale.

Tamara ana

27.02.2024 12:40

@Filip - Najodvatnija mi je.