MAJA SPOPALA ANĐELA NASRED DNEVNE SOBE! Evo šta je s Rankovićem radila, na trenutak zaboravili na kamere! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.02.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par je sve bliži i bliži!

MAJA SPOPALA ANĐELA NASRED DNEVNE SOBE! Evo šta je s Rankovićem radila, na trenutak zaboravili na kamere! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši dečko učesnice Elite Maje Marinković Marko Janjušević Janjuš, otkrio je pred svima da se starleta ranije dopisivala i redovno čula sa cimerom Anđelom Rankovićem, a sada su se u kuhinji zajedno mazili, međutim, brzo su shvatili da su kamere svuda oko njih! 

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Anđelo Ranković

 

Maja i Anđelo su se dogovarali oko toga šta bi mogli da spreme za sledeći obrok, pa je sve izgledalo vrlo neobično, s obzirom na to da se videlo da lete varnice na sve strane.  

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

 

Podsećamo,Anita i Anđelo pokušali su nedavno da izglade odnose i da prestanu sa svađama, ali im to ipak nije pošlo za rukom. Budući da se svakodnevno susreću sa brojnim negativnim komentarima njihovih cimera, jako je teško održati stabilnost veze, a kada se na to doda i međusobno nerazumevanje, mnogi prognoziraju da je raskid sve bliži.

Anđelo je za vreme sinoć sedeo na kauču sa Majom i kada su cimeri bili protiv nje upućivao joj reči podrške. 

Anita je ubeđena da će Anđelo i Maja završiti zajedno u izolaciji, kao ovonedeljni potrčci, a po svemu sudeći ne bi bilo čudno da upravo  Marinkovićeva bude razlog raskida. Anita je brzo saznala za to šta je Janjuš rekao, pa je počela da mu daje znake da je bolje da se drži po strani i da Maju drži na distanci. Pre toga Anita je bila maltene u depresiji zbog toga što se svakodnevno svađala sa manekenom, te su oboje rešili da sve stave na pauzu. 

- Spavaj, boli me ku**c. Ja sam ti rekla da će ovaj klošar jedva da dočeka da te stavi sa nekom devojkom u izolaciju, ja to ne želim - rekla je Anita Anđelu, tokom sinoćnje svađe, a on je jedva čekao da ode na spavanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading