DOŽIVELA NERVNI SLOM! Anita utučena zbog svađe sa Anđelom! Evo šta više ne može da trpi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.02.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićka kao da pada u depresiju!

DOŽIVELA NERVNI SLOM! Anita utučena zbog svađe sa Anđelom! Evo šta više ne može da trpi! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Anita Stanojlović se posle svađe sa Anđelom Rankovićem osamila na Rajskom ostrvu, pa je uplakana sedela razmišljajući o ljubavim problemima koji su je stigli ovih dana.

Ona je rekla da ne zna kako će veza nadalje da im funkcioniše, pa smatra da je bolje da se od manekena udalji na neko vreme.

Foto: RTV PINK printscreen

Anita na granici da upadne u depresiju posle svađe sa Anđelom

 

- Ne znam šta ću da radim sa Anđelom. Jezive su mi ove svađe, ne vodi ničemu ovakvo ponašanje. Ne znam da li je realno da ovoliko budem nesrećna u ljubavi, ali šta da radim. Moraću da se naviknem na sve ovo, sad jedva trpim stanje - rekla je Stanojlovićka, pa se potom osamila kod Drveta mudrosti. 

Podsećamo, ranije u toku dana, Anitu je savetovala Slađa Poršelina, kako da postupa sa manekenom u odnosu.

Foto: TV Pink/printscreen

Anita i Anđelo

 

 - Ne znam koliko još mogu da trpim Anđela. Mnogo je počeo da me nervira, a ni on, ni ja ne znamo razlog svađe. To nema nigde! Verujem da će to sve da se sredi, ali nekad imam utisak da ne mogu da ga trpim - rekla je Anita, da bi se Slađa nadovezala:

Ne branim ga. Samo kažem da mu je teško. Morate da se pomirite. Kad si besna, pričaj sa mnom. Nemoj da se svađaš sa njim. Šta je uradio, pa si tako besna? Da je to moj dečko znaš šta bih mu radila! Ne bih sigurno dozvolila da me ovako zeza. Ti si drugačija, svakako mislim da ti treba strpljenja za sve ovo. 

Inače, dok su paru cvetale ruže u vezi, Anđelo je Aniti rekao da je mogao po šest puta za noć da ima intimne odnose sa partnerkama. 

- Nekad sam mogao i šest puta za noć! To se desilo sa jednom devojkom koja me mnogo privlačila, ali smo se mnogo svađali. Neverovatno mi je da je takva hemija bila među nama, a ovako mimo kreveta nismo mogl ida funkcionišemom - pričao je Anđelo, a Anita je pokušala da iskopa ko je bivša devojka. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading