MOGAO SAM I ŠEST PUTA ZA NOĆ! Anđelo nikad iskreniji sa Anitom, evo šta joj je još prepričao u krevetu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.02.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razgovor je vodio u neočekivanom smeru!

MOGAO SAM I ŠEST PUTA ZA NOĆ! Anđelo nikad iskreniji sa Anitom, evo šta joj je još prepričao u krevetu! (FOTO)

Foto: ATA Images, PInk

Učesnici Elite Anđelo Ranković i njegova devojka Anita Stanojlović upustili su se u vrelu akciju juče, koja nije mogla da prođe neopaženo kod njihovih cimera, a onda su posle svega seli da pričaju o svojim prethodnim partnerima. Ono što je svima koji su gledali rijaliti zaparalo uši, jeste situacija koju je maneken prepričao, a vezana je za to koliko je najviše vrelih akcija imao za jednu noć, što je zateklo Anitu.

Foto: youtube.com/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković u akciji

 

- Nekad sam mogao i šest puta za noć! To se desilo sa jednom devojkom koja me mnogo privlačila, ali smo se mnogo svađali. Neverovatno mi je da je takva hemija bila među nama, a ovako mimo kreveta nismo mogl ida funkcionišemom - pričao je Anđelo, a Anita je pokušala da iskopa ko je bivša devojka:

- Ko ti je ta? Ako možeš da mi objasniš samo? Ja mislim da je jedna plavuša u pitanju, ali neću sama da donosim zaključke, ti reci sam! 

Ranković je na ove sumnje odgovorio osmehom, ali nije hteo da kaže ime i prezime devojke. 

Podsećamo, učesnici popularnog rijaliti programa "Elita", Anita Stanojlović i Anđelo Ranković, trenutno se nalaze na Rajskom ostrvu gde imaju priliku da uživaju u svojoj vezi daleko od svakodnevnih obaveza i radoznalih pogleda svojim cimera. Oni su ove izlovane trenutke iskoristila da se potpuno prepuste strastima, te pred kamerama započnu vrelu akciju od koje su se "tresli zidovi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading