PLASTIČNI HIRURG MAJE MARINKOVIĆ OTKRIO ISTINU O NJENOJ ZADNJICI: Progovorio šta se dešavalo u ORDINACIJI, ovo je PRAVO LICE starlete!

Autor:

Zadruga

26.02.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plastični hirurg Maje Marinković otkrio sve o njenoj operaciji zadnjice.

PLASTIČNI HIRURG MAJE MARINKOVIĆ OTKRIO ISTINU O NJENOJ ZADNJICI: Progovorio šta se dešavalo u ORDINACIJI, ovo je PRAVO LICE starlete!

Foto: ST/Dragan Kadić

Starleta Maja Marinković u sedmu sezonu rijalitija ,,Elita" ušla je sa potpuno novom zadnjicom, koju je uradila neposredno pred ulazak. Ona se odlučila za poznatog beogradskog plastičnog hirurga, koji je sada prvi put u javnosti progovorio o Marinkovićevoj i njihovoj saradnji. 

 

Naime, u emisiji plastični hirurg je istakao da je Maju već odbio jednom, kada je trebala da uđe u prethodnu sezonu ,,Zadruge", jer je postoperativni proces dosta strog, na šta se ona nije bunila, već je shvatila da je u pitanju dobro za njeno zdravlje da se dobro oporavi. 

Foto: Red tv printscreen/youtube.com printscreen

Dragan Milivojević

 

Istakao je i kakav odnos ima sa Majom, kao i da je ova poznata starleta potpuno drugačija kada je unutra velelepnog imanja i van njega. 

- Kad dođe Maja Marinković, kao i svaka druga devojka... Da vam kažem, većina mojih pacijenata, postaju sa mnom veliki prijatelji. Pre toga, sam Maji radio sitne korekcije, ja ne volim da pričam o tome. Kad dođe, ona je odličan lik, drugar jedna, jedna je u Zadruzi, druga je kad je mimo Zadruge. Ona je sa mnom kao moje dete, tako se i ponašam prema njoj, kao što sam operisao moju ćerku, tako sam operisao i nju. Ispričamo se, bila je pre godinu dana, bio je kratak period, ja sam joj rekao da ne može da uradimo sad uvećanje zadnjice, jer ulazila je za 7 dana. Maju sam tada odbio, jer ona ne može da se iskontroliše... To je najbolje fora, da se obori sedište, pa legne tako - ispričao je plastični hirurg za Red TV.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Doktor

27.02.2024 00:19

E moj Dragane (poznat nekad kao Guča) u šta si se ti pretvorio ....