VODITELJ ELITE SAOPŠTIO KLJUČNU INFORMACIJU, STIGLA ŽESTOKA KAZNA: Ukućani u suzama, ovo nisu mogli ni da zamisle!

Autor:

Zadruga

11.03.2024

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj je saopštio ko momentalno napušta Elitu.

VODITELJ ELITE SAOPŠTIO KLJUČNU INFORMACIJU, STIGLA ŽESTOKA KAZNA: Ukućani u suzama, ovo nisu mogli ni da zamisle!

Foto: Shutterstock

Sinoć je ponovo došlo do eliminacije u rijaliti šou-programu "Elita 7", a ovog puta je imanje u Šimanovcima napustila Vanja Živić. Njen odlazak je izazvao različite reakcije među ukućanima, a Vanja je otkrila svoje utiske o ostatku takmičara.

Vanja je iznela svoje viđenje situacije sa Stanislavom, istakavši da je očekivala njegov ulazak i da smatra da je Ša taj koji je glavni krivac za to. Tvrdi da Ša ispoljava preteranu ljubomoru prema Mioni, a da je ona takođe ljubomorna, ali da on preteruje. Takođe je navela da je Slađa pokazala interesovanje za Stanislava, dok je Miona ostala ista, te da je sigurna u njenu ljubav sa Ša, ali da on gubi svoj identitet.

 

Vanja je takođe prokomentarisala ponašanje ostalih učesnika, ističući da smatra Bebicu i Teodoru folirantima, dok je iznela svoje mišljenje o Bojani i Anđelu. Ona tvrdi da je Bojana "odlepila" za Anđelom, te da je smatra manipulativnom i da "namazano" manipuliše svima.

- Ovo sa Stanislavom mi je super, iskreno ja sam očekivala d aće on ući, jer on dečko želi da se promoviše. Ša je glavni krivac što je on ušao. Miona ga nije pominjala, on je njoj stalno prebacivao na nju, Ša je mnogo ljubormoan, mislim i Miona je, ali on preteruje. On njoj zamara sve, gde gleda, gde drži ruku - rekla je Vanja, pa je dodala:

- Slađa je bacila oko na Stanislava, želi da ga osvoji. Što se tiče Mione, ona je ista, i sigurna sam u njenu ljubav sa Ša, ali on se gubi. Sa druge strane Bebica i Teodora foliranti, on mi je najodvratniji lik. Bojana je odlepila za Anđelom, a ova mala je namazana, to je užas, manipuliše svima - rekla je Vanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading