ŠOK! Trudna Aleks šalje TAJNE SIGNALE Dejanu Dragojeviću - zbog OVOGA "izgorele" mreže, kako li će Car REAGOVATI (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.03.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićeva obradovala fanove koji su podržavali njenu ljubav sa Dejanom Dragojevićem!

ŠOK! Trudna Aleks šalje TAJNE SIGNALE Dejanu Dragojeviću - zbog OVOGA "izgorele" mreže, kako li će Car REAGOVATI (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Dragan Kadić, E-stock

Aleksandra Nikolić, trudna pobednica "Zadruge 6", broji sitno do porođaja. Nedavno se pojavila vest da se ona pomirila sa Filipom Carem, ali ne u ljubavnom smislu, te da su odlučili da budu u dobrim odnosima zbog ćerke koju će uskoro dobiti. Kako su domaći mediji pisali, on planira i da dođe u Beograd zbog porođaja svoje nekadašnje verenice.

Ipak, Aleks je danas uradila nešto što bi Filipa moglo da izbaci iz takta. Naime, Nikolićeva se uslikala u svom krevetu, a njena pidžama je privukla veliku pažnju njenih fanova.

Republika

Foto: instagram.com

Aleks digla veliku prašinu objavom

Naime, Nikolićeva je nosila pidžamu crvene boje, koja je na sebi imala mačku i pahuljice, kao i poruku "Zdravo zimi", ispisanu na engleskom jeziku. Ovo ne bi toliko privuklo pažnju njenih fanova, da mačke nisu bile zaštitni znak njene veze sa Dejanom Dragojevićem.

"Mau!", "Aleks, da li ovo šalješ poruku Dejanu?", "Mjau mačkice, Aleks i Dejan zauvek", "Ovo je tajna poruka, i dalje voli Dejana", "Car će izgoreti kad bude shvatio o čemu se ovde radi", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, Aleks i Dejan su jedno drugo zvali "Mau", a podrška im je često slala igračke mačkice, a jedno vreme su planirali i da zajedno otvore azil za mačke.

Da li je Aleks zaista ovako poslala tajnu poruku Dejanu, kao što misle njihovi fanovi, ili je sve samo puka slučajnost, to samo ona zna.

Republika

Foto: ATA Images/M.M., instagram.com/alex_mima

Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading