ZA STARE UČESNIKE UVEK IMA MESTA: Anđela Đuričić šokirala priznanjem o ulasku u Elitu!

Autor:

Zadruga

09.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka progovorila o spekulacijama da se vraća na imanje u Šimanovcima!

ZA STARE UČESNIKE UVEK IMA MESTA: Anđela Đuričić šokirala priznanjem o ulasku u Elitu!

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić, koja je nedavno bila tema brojnih spekulacija o mogućem ulasku u popularni rijaliti "Elita", odlučila je da stavi tačku na te glasine. Uzimajući u obzir da je trenutno slobodna od poslovnih angažmana, mnogi su se pitali da li će se ova mlada Crnogorka uskoro pridružiti ekipi "Elite". Međutim, Anđela je otkrila da to trenutno nije u fokusu njenih interesovanja.

- Ko je bio stariji učesnik za njega tamo ima mesta, ali mene to sada ne zanima jer sam se posvetila nekim drugim stvarima. To mi nije fokus uopšte - bila je jasna Anđela.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

Pored toga, Anđela je nedavno progovorila i o emotivnom završetku svog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem. Izjavila je da je stavila tačku na taj odnos i da je prvi put ona ta koja je završila vezu. Ona je istakla da je oprostila i zaboravila sve što se desilo, te da je sada spremna da krene dalje.

- Stavila sam tačku na taj odnos, to je bio i prvi put kada sam ja završila. Ja sam sve te stvari koje su bile oprostila i zaboravila. Da si me pitao pre četiri ili pet meseci rekla bih ti da je ovakav i onakav. Sad u ovom trenutku sve sam oprostila kako god da je, ne bih mogla da porazgovaram s njim jer nemam o čemu - rekla je Anđela Đuričić.

Republika

Foto: ATA Images

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Anđela Đuričić je jasno stavila do znanja da je trenutno fokusirana na druge stvari i da ulazak u "Elitu" nije njena prioritetna opcija. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading