POTRESNO OBRAĆANJE BIVŠE ZADRUGARKE: Emotivnom porukom napravila pometnju, zbog ovih reči se svi BRINU ZA NJU!

Autor:

Zadruga

08.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Spasojević zabrinula pratioce!

POTRESNO OBRAĆANJE BIVŠE ZADRUGARKE: Emotivnom porukom napravila pometnju, zbog ovih reči se svi BRINU ZA NJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Ana Spasojević oglasila se putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. Ona je sa svojim pratiocima podelila jako dirljivu poruku, a emotivne reči zabrinule su mnoge koji je vole i prate već godinama. 

- Danas sam se setio žene koju sam ostavio pre dvadeset godina, iz svog nekog hira. Sada shvatam da je tzo bila jedina žena koja mi je priznala ljubav, i grlila me kao da sam joj poslednji muškarac u životu. Stigne svakog nečije nešto. Vrati ti život sve, samo gledaj - glasila je poruka koju je na svom Instagram profilu podelila Ana Spasojević. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ana Spasojević oglašavanje na Instagramu

Poznato je da je ova bivša zadrugarka jako emotivna i da je često u odnosima završavala slomljenog srca, jer joj ljubav nije bila uzvraćena na način na koji je ona to želela. Ana je nedavno imala jednu vezu, svog dečka je pokazala svojim pratiocima, ali je ta veza brzo doživela krah, o čemu je ona javno govorila i svima pokazivala koliko joj teško pada što više nije sa momkom u kojeg je zaljubljena. 

- To je osoba koju i dalje volim, koja je deo mene, pre samo dva dana sam bila najsrećnija osoba na svetu, mi trenutno nismo zajedno, ali mene ne interesuje niko drugi, iako više nismo on i ja zajedno - priznala je tada kroz suze Ana Spasojević.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ana Spasojević

Međutim, od tog raskida je prošlo dosta vremena pa nije ni sigurno da li je Ana ove reči uputila tom momku ili je pronašla nekog novog sa kojim prolazi kroz sličnu situaciju. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading