HITNO OGLAŠAVANJE ŽANINOG BIVŠEG MUŽA: Ivan Marinković mu udario na maloletno dete, usledila BRUTALNA REAKCIJA!

Autor:

Zadruga

07.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti!

HITNO OGLAŠAVANJE ŽANINOG BIVŠEG MUŽA: Ivan Marinković mu udario na maloletno dete, usledila BRUTALNA REAKCIJA!

Foto: TV Pink/printscreen

Ivan Marinković i Žana Đorđević prethodne noći su imali brutalan sukob, nakon čega se sad oglasio njen bivši suprug Bobanac i brutalno prokomentarisao reči koje je izgovorio Marinković kao i pominjanje njihove maloletne ćerke. 

- Šta reći o čoveku poput Ivana Marinkovića, mislim da ga je stigla karma za sva zlodela i svu nepravdu koju je učinio kroz njegov poremećeni život. A ta karma se zove Žana, mislim da ga je dragi gospod Bog poslao na nju da ga oduči od svih tih stvari i da zasigurno napravi boljeg čoveka od njega. Do sada se švercovao kroz razne rijalitije psovao, vređao, izmišljao, povređivao ko zna koga sve i to mu je prošlo bez posledica uz neki šamarčić, manje više - rekao je Bobanac i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

- Ali od ove karme teško će se rešiti kroz dalji tok života. Ne znam samo šta mu je u glavi i da li on misli da će nastaviti i dalje sa normalnim životnim navikama posle svega ovoga. Čovek konstantno vređa porodicu i bliske prijatelje koji nemaju veze sa ovim projektom, a o detetu i o tome šta je sve izgovorio neću ni da spomenem. Svaki otac i svaka majka dobro znaju šta su spremni da učine za svoje najmilije. Pa kao vrhunac svega preti advokatima. Od njegove zavisnosti su ostale jake posledice, što je i normalno posle toliko godina konzumiranja svega i svačega, pa je umislio da će ga advokati čuvati kroz život. Verovatno i psa mu šetati, čovek je psihijatriski slučaj. Ali ovaj put je udario u stenu, samo još toga nije svestan, karma će učiniti svoje - poručio je Žanin bivši muž za Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Đorđević

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading