MILANU MILOŠEVIĆU STIGLA DIREKTNA PORUKA IZ ELITE: Voditelj će imati težak zadatak, a sve će se odigrati u večerašnjoj emisiji!

Autor:

Zadruga

06.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Elite su imali specijalnu molbu od Milana Miloševića.

MILANU MILOŠEVIĆU STIGLA DIREKTNA PORUKA IZ ELITE: Voditelj će imati težak zadatak, a sve će se odigrati u večerašnjoj emisiji!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pink, ST/N. PANČIĆ

Današnja emisija "Radio - Amnezija" donosi vam uzbudljive domaćine Milenu Kačavendu i Marka Janjuševića Janjuša. U današnjoj emisiji, njihovi gosti su Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, koji su otkrili da se raduju zbog činjenice da nisu dobili poziv sa porodicom, a onda su izdrazili želju da ih Milan Milošević poštedi u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca".

- Je l' ste srećni što niste imali poziv? - pitala je Milena.

- Bolje što nismo imali poziv, jer bih razmišljala i ne bih ništa promenila, ali bih razmišljala - rekla je Miona.

- Večeras da li očekujete pitanja? - pitala je Milena

 

- Očekujemo da će nas Milan poštedeti večeras - priznala je Miona.

- Je l' spremaš neko iznenađenje Mioni za Osmi mart? - pita Milena.

- Pa, ako nam drvo nešto dopusti nama muškarcima, uvek sam spreman, ja joj ovako uvek dajem slatkiše i sve - rekao je Ša.

Oni su otkrili i da su napadi na njih sve veći i jači, ali da će njihova ogromna ljubav prevazići sve probleme i prepreke. Ipak, njihov odnos je poprilično turbulentan i mnogi smatraju da im se kraj bliži. Podsetimo, danas će se u Eliti održati još jedna emisija "Pitanja gledalaca", koja uvek bude veoma uzbudljiva, a mnogi odnosi se upravo tada iskristališu.

Kako su Miona i Ša izrazili želju da ih Milan Milošević večeras poštedi, ostaje nam da vidimo šta će i kakva pitanja večeras biti postavljena ovom ljubavnom paru, kom je veza već mesecima na klimavim nogama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading