ANĐELA ĐURIČIĆ UDARILA ŽESTOKU KONTRU ZVEZDANU: Nakon skandala u njegovom stanu - najavila ŠOK potez!

Autor:

Zadruga

20.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić je iznenadila fanove novom odlukom.

ANĐELA ĐURIČIĆ UDARILA ŽESTOKU KONTRU ZVEZDANU: Nakon skandala u njegovom stanu - najavila ŠOK potez!

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić

Dramatičan susret Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića na Novom Beogradu izazvao je buru reakcija i šokirao javnost. Iako su njih dvoje okončali svoju vezu pre osam meseci, Anđela je odlučila da napravi scenu i uđe u Zvezdanov stan kako bi preuzela svoje stvari.

Anđela je upala u stan sa namerom da pokupi garderobu i lične stvari, ali je umesto toga započela žestoku svađu sa Zvezdanom. Njeno vrištanje i dreka nisu prošli neprimećeno, podigavši na noge celu zgradu. Zvezdan je, iznenađen njenim neočekivanim dolaskom, odlučio da snimi njen ispad, te je mobilnim telefonom zabeležio celu situaciju, a snimak su preneli domaći mediji.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Anđela Đuričić

 

Socijalne mreže su brujale o ovom događaju, a mnogi su izrazili svoje mišljenje o ponašanju Anđele i Zvezdana. Ova situacija je pokrenula raspravu o tome koliko su ljubavni odnosi kompleksni i kako se emocije mogu ispoljiti na neočekivane načine.

Anđela se na ovu temu nije previše oglašavala, a čini se da je odlučila sve vezano za Zvezdana da ostavi iza sebe i nastavi svojim putem, a sada je otišla na remont, kako bi se osvežila i opustila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Đuričić

 

Đuričićeva se oglasila putem Instagrama, gde je podelila fotografiju, odnosno selfi, a mnogi su se zapitali da li će Anđela nešto promeniti na sebi, s obzirom da neretko ističe kako je potpuno prirodna, ali je tokom učeća u Zadruzi govorila da bi uvećala grudi, dok usne redovno koriguje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading