ISPLIVALA GOLOTINJA VODITELJA PINKA: Šok fotka zapanjila javnost, pokazao ČIME RASPOLAŽE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Đukić objavio šok fotku!

ISPLIVALA GOLOTINJA VODITELJA PINKA: Šok fotka zapanjila javnost, pokazao ČIME RASPOLAŽE! (FOTO)

Foto: shutterstock

Filip Đukić, bivši učesnik rijaliti programa "Farma" i voditelj Red televizije, izazvao je šok i pažnju javnosti objavom fotografije na kojoj pozira potpuno nag. Ovaj potez je izazvao brojne reakcije, a mnogi su se pitali da li je ovo akt provokacije ili slobodnog izražavanja. Đukić je ostao dosledan svom stilu, koji je oduvek bio daleko od konvencionalnog, te je i ovom objavom pokazao da je spreman da istražuje granice društvenih normi.

Foto: Instagram.com

Filip Đukić slika sa Farme

 


Filip Đukić nedavno je okončao višegodišnju vezu sa Paulom Hublin, a javnost je ostala zatečena ovom vesti. Par je planirao venčanje koje nije bilo u skladu sa tradicionalnim očekivanjima, te su isticali da će svadba biti nekonvencionalna i prilagođena njihovim željama. Međutim, ovaj raskid je iznenadio mnoge, a razlozi za kraj njihove veze ostali su tajnoviti.

 

Paula Hublin nedavno je otkrila javnosti deo razloga koji su doveli do raskida njihove veze. Izjavila je da je jedan od ključnih faktora bila njena nesreća u Srbiji, gde Filip živi i radi. Naglasila je da nije želela da sebe ili Filipa dovede u situaciju gde bi bili nesrećni, te je odlučila da je najbolje da svako krene svojim putem. Ova iskrena izjava pokazuje da su njihove želje i potrebe bile neuskladive, te su odlučili da je najbolje da se raziđu.


Filip Đukić i Paula Hublin su svojim postupcima i izjavama uvek privlačili pažnju javnosti, te je i njihov raskid bio predmet brojnih komentara i spekulacija. Ostaje da se vidi kako će se njihovi životi dalje odvijati nakon ovog prekida, ali je sigurno da će oboje nastaviti da privlače pažnju javnosti svojim postupcima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading