NIJE BILO ŠANSE DA OSTANEM PORED NJEGA! Paula priznala što je šutnula Filipa Đukića, OVO je pravi razlog! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.01.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da mi dvorac ovde izgradiš, ja ovde ne ostajem. Jednostavno, nema sile koja će me zadržati ovde jer sam nesrećna.

NIJE BILO ŠANSE DA OSTANEM PORED NJEGA! Paula priznala što je šutnula Filipa Đukića, OVO je pravi razlog! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Paula Hublin i Filip Đukić nedavno su raskinuli veridbu, bez obzira na to što su po mišljenju mnogih važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. 

Paula je sada za medije otkrila koji je bio glavni razlog njihovog razlaza, te i da nije sebe videla pored Filipa u Beogradu. 

Foto: Instagram.com

Filip Đukić i Paula Hublin

 

- Da mi dvorac ovde izgradiš, ja ovde ne ostajem. Jednostavno, nema sile koja će me zadržati ovde jer sam nesrećna. To je bila jedna od meni bitnijih stvari zato što je on rekao da on ne bi otišao iz Srbije, a ja sam rekla da ovde neću ostajati. Onda sam počela da razmišljam, šta ako imamo decu i ja moram da ostanem ovde i to će se sve odražavati i na decu i na taj odnos. Biću nesrećna, nezadovoljna i ne želim da ti to trpiš, ai ne želim sebi to u životu - objasnila je ona. 

Inače, FIlip je nedavno gostovao u jednoj emisiji pa je objasnio da mu je veza s hrvaticom bila najlepša. 

- Sa Paulom mi je bila najbolja i najlepša veza. Na stranu to što ne možemo da se poklopimo ni po karakteru ni po pogledu na život. Ipak sam ja 11 godina stariji od nje. Drugi mentalitet, ona je iz Hrvatske, ja sam odavde. Sve je to odnelo maha i dovelo do raskida, ali veza kao veza stvarno nam je bilo lepo. Nije problem raskida bio neki veliki problem. Niko nije nikoga prevario. Nismo mogli da se poklopimo, to je najkraće i najlakše objašnjenje. Njoj se nije dopao Beograd zbog nekih stvari, ja nisam mogao da idem tamo jer mi je u Beogradu sve. Rastali smo se korektno. Nisam mogao da verujem na početku. Bilo mi je teško. Prošlo je mesec i po dana. Sada mi je lakše. Izmislio sam neke svoje terapije, tuširam se hladnim tušem svako jutro. Ja sam ostao u tom stanu koji smo iznajmili, ona se vratila u Zagreb. Tako da je normalno da je se setim u tom stanu. Gledam krevet, gledam stvari, gledam kera, čak je i miris ostao. Ali mi je drago jer sam onda morao odmah da se suočim - otkrio je bivši zadrugar. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading