DA LI JE OVO NAJVEĆI BLAM JANJUŠA I ANELI: Posle ove SCENE ćerke neće smeti da izađu na ulicu, svi će im se smejati (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti ljubavnici smešni kao crtani film, sprdaju se s njima na društvenim mrežama.

DA LI JE OVO NAJVEĆI BLAM JANJUŠA I ANELI: Posle ove SCENE ćerke neće smeti da izađu na ulicu, svi će im se smejati (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš javno zaprosio Aneli Ahmić kroz njihov zajednički veoma emotivni nastup na "Ljubavnoj Elitoviziji" koja je sinoć održana u Šimanovcima, te izrazio želju da odu u Rajski vrt i porazgovaraju sa Drvetom mudrosti povodom toga, na drušvenim mrežama se već sprdaju na račun toga kako bi njih dvoje izgledali kao muž i žena. Naime, fanove rijalitija Aneli i Janjuš podsećaju na likove iz crtanog filma, ali tužne i nevesele, za razliku od stvarnih animiranih veselih i veoma omiljenih - Šreka i Fione.

- Šrek i Fiona naše mladosti i Šrek i Fiona vaše mladosti - stoji u opisu šaljive fotomontaže koja je osvanula na jednoj stranici koja se bavi dešavanjima iz rijalitija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Ubrzo su počeli da se nižu šaljivi komentari u kojima je usledila rasprava.

- "Ovo rekoh već na početku da su kao Šrek i Fiona (smeh)", Lepši ovi naše mladosti... Nekako harizmatični i sa osmehom... Ovi vaše mladosti k'o pokisle kokoši" - samo su neke od reakcija na urnebesno poređenje sa ljubavnim parom iz crtaća. 

Šta će se tek desiti ako Janjuš zaista klekne na kolena i ponovo zaprosi Aneli, ovaj put u Rajskom vrtu, da sve pršti od romantike, ostaje nam da vidimo. 

U svakom slučaju, ono što mnogi komentarišu jeste da se bivši košarkaš ozbiljno zatreskao u Ahmićku, a pojedini ga i dalje osuđuju što se tako brzo posle tragične smrti najmlađeg brata Mihaila prepustio uživanju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cilka

19.02.2024 00:53

Ljubi ih majka Bravo za montažu