IVAN MARINKOVIĆ TOTALNO RASKRINKAN: Isplivalo na videlo sve o BRAKU sa Gocom Tržan, ona priznala šta se ZAISTA DESILO!

Autor:

Zadruga

17.02.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan iznela istinu o braku sa Ivanom Marinkovićem!

IVAN MARINKOVIĆ TOTALNO RASKRINKAN: Isplivalo na videlo sve o BRAKU sa Gocom Tržan, ona priznala šta se ZAISTA DESILO!

Foto: ATA Images

Goca Tržan, Ivan Marinković

Pevačica Goca Tržan je poznata po svojoj iskrenosti i otvorenosti kada su u pitanju njene lične teme. Jedna od tih tema je i njen brak sa Ivanom Marinkovićem, iz koga ima ćerku. Iako ne krije da se kaje zbog tog braka, ističe da bi isto ponovila zbog svoje ćerke.

Kada je reč o razvodu od Ivana Marinkovića, Goca ističe da to nije bilo teško zbog nedostatka te osobe, već zbog procesa prihvatanja grešaka i propusta u tom braku. Nakon razvoda, započela je vezu i brak sa Rašom, sa kojim i danas uživa u ljubavi. Sa Marinkovićem nema nikakav kontakt.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Goca Tržan

 

- Teško sam podnela razvod, ne zato što mi je nedostajao čovek nego zato što sam morala da naučim sebi da oprostim toliku grešku, da toliko neke stvari nisam videla, prenosi Blic.


Goca je istakla da je proces razvoda bio težak, ali da je iz svega izašla jača i sa mnogo novih saznanja o sebi i o životu. Ona je odlučila da se fokusira na svoju sadašnjost i budućnost, te da ne dozvoli da je prošlost koči u njenom napretku.

Foto: ATAImages

Goca Tržan i Ivan Marinković

 


Kada je reč o majčinstvu, Goca ističe da je njen brak i razvod imao dubok uticaj na njen odnos sa ćerkom. Ona se trudi da bude najbolja moguća majka i da joj pruži sve što joj je potrebno za srećno detinjstvo. Svaki izazov koji je doživela kao majka je navelo da se još više posveti svom detetu i da bude podrška u svakom segmentu njenog odrastanja.

Goca Tržan je primer iskrenosti i otvorenosti kada je u pitanju priča o svojim ličnim iskustvima. Njena iskrenost o braku i majčinstvu je inspirativna, pokazujući da je moguće izdići se iz teških životnih situacija i iz njih izvući najbolje za sebe i svoje bližnje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading