AVA KARABATIĆ PROGOVORILA O AFERI SA MARINKOVIĆEM: Priznala sve INTIMI, a onda najavila TUŽBU!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ava Karabatić se oglasila za portal Republika i otkrila istinu o aferi sa Ivanom Marinkovićem.

AVA KARABATIĆ PROGOVORILA O AFERI SA MARINKOVIĆEM: Priznala sve INTIMI, a onda najavila TUŽBU!

Foto: Instagram.com, E-Stock/Danijel Milutinović

Aktuelni učesnik rijalitija "Elita", Nikola Lakić, i njegova supruga, poznatija kao Coka Lakić, našli su se u centru pažnje javnosti zbog brojnih kontroverzi koje prate njegovo učešće u ovom šou-programu. Coka je odlučila da progovori o svemu što se dešava u vezi sa njenim suprugom i da razjasni nedoumice koje su se pojavile, a tom prilikom je ispričala da je Ivan Marinković imao navodnu aferu sa Avom Karabatić.

Tim povodom Ava Karabatić se oglasila za Republiku i otkrila šta se zapravo desilo.

- Demantovala bih sve zajedno, 2010. godine sam radila kao voditeljka za Parove, dogodio se spontani poljubac između mene i Ivana Marinkovića, ne znam zašto se toliko hajke diže oko moga imena, ali valjda im je dosadno u Eliti. Taj poljubac se desio više iz čiste zabave, sve je bilo spontano. Ja ću podneti tužbe za takve stvari koje se izjavljuju o meni, jer ne želim da neko kalja mog ugled - izjavila je Ava Karabatić za Republiku.

Republika

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Ava Karabatić

 

Podsetmo, Coka je oštro demantovala optužbe Ivana Marinkovića, te spomenula i njegovu navodnu aferu sa hrvatskom starletom Avom Karabatić.

- Nikola me mnogo nervira što ne može da se sabere i seti svega i ispriča onako kako treba da se ispriča. Mislim da je najbolje da pitate Ivana o Neveni Kalaver i Avi Karabatić. Da pitate kod koga je spavao posle rijalitija i gde je spavao posle haosa koji je imao sa svojom partnerkom gde je reagovala i policija. A to sve sve možete pronaći i na internetu. Niko od nas nije cvećka i kako se kaže ko nije grešan nek prvi baci kamen ,ali Ivan je počeo opet da laže nenormalno, čoveku je alkohol isprao mozak. Istina je da je Ivan predložio Nikoli da pravi priču sa Milenom jer je ona u tom trenutnu bila najprisutnija u medijima, a na to je Nikola rekao da će se šaliti sa Snežom i tako nekim sličnim likovima jer mu ne treba prevara priča u rijalitiju - rekla je Coka za Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading