"SPAVAO JE SA AVOM KARABATIĆ, REAGOVALA JE I POLICIJA" Saopštene šok informacije o Ivanu Marinkoviću, ovo KRIJE od javnosti!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanule optužbe!

"SPAVAO JE SA AVOM KARABATIĆ, REAGOVALA JE I POLICIJA" Saopštene šok informacije o Ivanu Marinkoviću, ovo KRIJE od javnosti!

Foto: instagram.com/besni_medvedici

Aktuelni učesnik rijalitija "Elita", Nikola Lakić, i njegova supruga, poznatija kao Coka, našli su se u centru pažnje javnosti zbog brojnih kontroverzi koje prate njegovo učešće u ovom šou-programu. Coka je odlučila da progovori o svemu što se dešava u vezi sa njenim suprugom i da razjasni nedoumice koje su se pojavile.

Naime, Lakićeva žena je iznela svoje mišljenje o navodima Anđele Šparavalo da ju je Nikola muvao na početku rijalitija.

- Od svih koje je muvao, ona bi najbolje prošla, bar ne bi završila sa osobom istog pola na kraju, ne bi toliko obrukala celu svoju porodicu i sebe - istakla je ona, prenosi Pinkov portal.

Republika

Foto: instagram.com/coka_tasic

Coka, žena Nikole Lakića

Osim toga, Coka je oštro demantovala optužbe Ivana Marinkovića, te spomenula i njegovu navodnu aferu sa hrvatskom starletom Avom Karabatić.

- Nikola me mnogo nervira što ne može da se sabere i seti svega i ispriča onako kako treba da se ispriča. Mislim da je najbolje da pitate Ivana o Neveni Kalaver i Avi Karabatić. Da pitate kod koga je spavao posle rijalitija i gde je spavao posle haosa koji je imao sa svojom partnerkom gde je reagovala i policija. A to sve sve možete pronaći i na internetu. Niko od nas nije cvećka i kako se kaže ko nije grešan nek prvi baci kamen ,ali Ivan je počeo opet da laže nenormalno, čoveku je alkohol isprao mozak. Istina je da je Ivan predložio Nikoli da pravi priču sa Milenom jer je ona u tom trenutnu bila najprisutnija u medijima, a na to je Nikola rekao da će se šaliti sa Snežom i tako nekim sličnim likovima jer mu ne treba prevara priča u rijalitiju - rekla je Coka.

Republika

Foto: instagram.com/besni_medvedici

Ivan Marinković se ljubi sa Avom Karabatić

Kada je reč o odnosu Nikole sa Anom Ćurčić, Coka je istakla da veruje svom suprugu i da ne sumnja u njegovu vernost.

Što se tiče Ane, najviše bih volela da kaže da su bili zajedno i da kaže sve i šta jeste i nije, jer mi je postalo dosadno više i što priča i jedna i druga strana - zaključila je Lakićeva supuga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading