ŽANA VOLI DA USISAVA! ONA JE BILJKA PUZAVICA! Vendi žestoko udarila na rijaliti učesnicu, pa pomenula i Filipa Cara!

Autor:

Zadruga

05.02.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pikira jake igrače. Ne ide na slabe, nego na najjače. To je isto kad je Duško Dugouško izazivao one u crtaću, kao da ja Tajsona izazovem, tvrdi Vesna!

ŽANA VOLI DA USISAVA! ONA JE BILJKA PUZAVICA! Vendi žestoko udarila na rijaliti učesnicu, pa pomenula i Filipa Cara!

Foto: Printscreen/KURIR TELEVIZIJA

Pevačica i rijaliti analitičar Vesna Vukelić Vendi do detalja je komentarisala Žanu Omniju koja je u Beloj kući, pa se potom osvrnula na to kakve planove zapravo ima i koje su joj to taktike unutra kojima se koristi. 

- Jelena i Ivan su morali da shvate da Žana Omnia ima dobar plan i program da se zakači za nekog ko je jak. Ona je biljka puzavica koja se obavije oko žrtve i krene da isisava. To bi bilo kad bi neki amater krenuo da se takmiči sa Mesijem. Ona je prošle godine imala želju da se sa Carem svađa, kako bi se omrsila o njegov rijaliti kredibilitet. Ona je nazvala reč ''šibicarenje'' kad su u pitanju Ivan i Jelena, a pojma nema ni šta govori. Pikira jake igrače. Ne ide na slabe, nego na najjače. To je isto kad je Duško Dugouško izazivao one u crtaću, kao da ja Tajsona izazovem. U pitanju je osoba koja je plastično urađena, to govori o njenim kompleksima - rekla je folkerka, pa je nastavila:

Foto: ST/N. Mutić

Žana Omnija

 

 Ona ima oklop, veštačku tvorevinu. Hermetički je zatvorena osoba. Njeni pokreti su robotirani. Ona je 24h našminkana. Njene tetovaže su uličarske, izgleda kao neki bokser. Uštogljena je kao jedna dama, to je jedna havarisana osoba. Ne znam samo zbog čega im blod plovi ka osuđivanju Anite i Anđela, jer su oni nisu vulharni, u harmoničnom su odnosu. Meni se ona Maja ne dopada, ne znam što je i spominjem. Onaj njen otac, njena desna ruka, vozika njene drugarice, pa ih posle pljuje. Govori sve najgore o drugim devojkama, a ne vidi kakva mu je ćerka. Ivan umesto da se sa nekom zadnjom stanicom života, poput Maje obračunava verbalno, on gleda da pljuje odnos Anđele i Anite. Ja sam uz Ivana i Jelenu, uvek ću i biti, ovo je samo moje mišljenje. Rijaliti traje, mislim da mogu da povuku ručnu i Žanu pošalju na smetlište, a da ljudski otpad uzmu pod svoje i sa njima se verbalno obračunaju - istakla je Vendi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tajne srpskog džet seta

05.02.2024 23:58

Ovu strpati u ustanovu zatvorenog tipa. Ko je ona da vredja žene, kad su nju razvlačili po vašarima ko god je stigo. Ona priča Saše Ignjatovića gde su pevačicu za jedno veče i mladoženja i kum i stari svat i vozač, to je priča o njoj. Iz usta izlazi ono što je u srcu. Vendi kad pljuje po ženama o sebi priča.

Melanija

06.02.2024 02:48

"Realiti analitičar"... Aferim, i to zanimanje dobismo. A, Šta će, jadni, kada Žeks realiti ukine...

dušanka

06.02.2024 05:38

VENDI SVAKA TI ČAST...SVAKA TI JE NA MESTU...ŽANA JE GNJIDA KOJA GLEDA SMO SEBE, ALI TO JOJ NE DAJE ZA PRAVO DA VREĐA LJUDE I PAROVE KOJI SE BORE ZA POTOMSTVO...ISKOMPLEKSIRANA JE U SVAKOM POGLEDU...