MIKI ĐURIČIĆ PROGOVORIO O NADEŽDI BILJIĆ: Posle nekoliko godina palo priznanje!

Autor:

Zadruga

16.02.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar se prisetio vrele akcije iz rijalitija o kojoj su svi brujali!

MIKI ĐURIČIĆ PROGOVORIO O NADEŽDI BILJIĆ: Posle nekoliko godina palo priznanje!

Foto: ATA Images

Bivši zadrugar Miroslav Miki Đuričić u jednoj emisiji prisetio se odnosa koji je imao sa pevačicom i nekadašnjom rijaliti takmičarkom Nadeždom Biljić. Oni su imali jako turbulentu scenu, a Miki je da su stvari koje su se desile sa Nadeždom trebale da se izbegnu, te da želi sve najbolje svojoj bivšoj partnerki. 

- To su stvari koje nije trebalo da se dese - rekao je Miki i dodao:

- Nadeždi želim sve najbolje, ona sada ima porodicu kao i ja. Nisam sa njom u kontaktu, ali svakako joj želim sve najbolje. To što se desilo meni i njoj nije nešto po čemu sam ja poznat. Nismo znali da tamo postoji kamera, svakako joj želim sve najbolje - zaključio je Miki u jednoj emisiji. 

Republika

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Miki Đuričić i Nadežda Biljić

Inače, Miki je jednom prilikom govorio o svom mogućem povratku u rijaliti. Međutim, on je tad razočarao svoje mnogobrojne fanove kad je rekao da se više neće pojavljivati kao takmičar, ali i sve iznenadio kad je rekao da će postati voditelj. 

- Neću se više takmičiti, ali biću voditelj. Nekoliko puta nedeljno treba da ulazim unutra kod njih, pa ću sa njima voditi program, to jest ja program, a takmičari su mi kao gosti - objasnio je tada Miki za Informer.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Miki Đuričić

Iako je prošlo dosta vremena otkako je Đuričić govorio o ulozi voditelja u "Eliti" to se za sad još nije realizovao, a poslendji put kad je imao kontakt sa rijalitijem bilo je na prethodnoj "Elitoviziji" kad je bio jedan od četiri člana stručnog žirija, a njegovi oštri komentari napravili su opštu pometnju i ozbiljno poljuljali pojedine učesnike. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading