PRAVO LICE ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Bez trunke šminke uhvaćena u STRASTVENOM ZANOSU sa Pecom Vijagrom! (PAPARACO)

Autor:

Zabava

15.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako to radi bivša zadrugarka!

PRAVO LICE ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Bez trunke šminke uhvaćena u STRASTVENOM ZANOSU sa Pecom Vijagrom! (PAPARACO)

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon burne rijaliti karijere, Aleksandra Subotić se povukla iz javnog života i preselila u Novi Sad, gde sada uživa u mirnom životu sa suprugom Pecom i decom. Nakon meseci praćenja od strane ekipe "Paparaco lova", javnost je prvi put imala priliku da vidi Aleksandru u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke.

Republika

Foto: Instaqgram.com

Aleksandra Subotić i njen partner Peca

Aleksandra je uspela da se skloni od medijske pažnje i pronađe svoj mir u Novom Sadu, gde sa suprugom Pecom i decom vodi porodični život. Ova promena je iznenadila javnost, koja je navikla da prati turbulentne događaje iz Subotićeve rijaliti karijere.

Javnost je imala priliku da vidi Aleksandru u potpuno prirodnom izdanju, kada se pridružila suprugu u restoranu, vodeći decu u igraonicu, pa čak i kada su se njih dvoje poljubili nasred ulice. Ovo je bio prvi put da se Subotićeva pojavila u javnosti bez trunke šminke, što je izazvalo veliko interesovanje medija i publike.

Iako je povukla iz javnog života, Aleksandra je i dalje veoma aktivna na društvenim mrežama, gde svakodnevno deli deli delove svog privatnog života sa pratiocima. Međutim, retko se viđa u potpuno prirodnom izdanju, budući da neretko koristi aplikacije za ulepšavanje fotografija.

Aleksandra Subotić je uspela da pronađe svoj mir i sreću u Novom Sadu, daleko od medijske pažnje koja ju je pratila tokom rijaliti karijere. Javnost je imala priliku da vidi novu fazu u njenom životu, gde uživa u porodičnoj idili sa suprugom i decom, pokazujući se u potpuno prirodnom izdanju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading