PRIČA NIJE OKONČANA: Karić progovorio o novom SUOČAVANJU sa Šavijom!

Autor:

Zabava

15.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan izneo nove detalje!

PRIČA NIJE OKONČANA: Karić progovorio o novom SUOČAVANJU sa Šavijom!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Stefan Karić 23. februara treba da ima novo suđenje sa starletom Natašom Šavijom, zbog njenih optužba da je prema njoj bio nasilan i naneo joj ozbiljne povrede tokom jednog veselja na koje su zajedno došlo. 

Stefan je sad otkrio u kakvom su njih dvoje odnosu, kao i šta zna o njenomn dogovorenom susretu sa njegovim ocem Osmanom Karićem, koje se ipak nije realizovalo, ali razlog još uvek nije poznat, čak ni Stefanu. 

Republika

Foto: shutterstock, ATAImages, TV Pink/printscreen

Stefan Karić i Nataša Šavija suđenje

- Nije se ta priča okončala, mi sad imamo suđenje 23. februara. Bilo nam je prvo ročište koje je odloženo i ovo sada više ne može da se odlaže. Stvarno ne želim da je komentarišem jer smo još u sudskom procesu. Ne želim ni lepo, ni ružno da pričam o njoj. Šta je ona sa Osmanom radila, kako su se oni dogovarali. Samo znam da su trebali da se vide. Zbog čega se nisu videli? Zašto je promenila ploču? To je već njen problem. Osman mi je rekao da samo treba da se vidimo i nisam ni sa njim hteo puno da ulazim u to. Možda je hteo neku emisiju da napravi sa njom. Znam samo da nemaju razloga da se međusobno mrze - rekao je Karić za Kurir.

Republika

Foto: ATA Images,youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY

Nataša Šavija i Filip Car

Inače, starleta je samo pre nekoliko dana iznenadila javnost kad je putem svog profila na društvenoj mreži Instagram tražila pomoć kako bi stupila u kontakt sa Filipom Carem, za kojeg su se potezale priče da je bio intiman sa Šavijom na proslavi svog rođendana. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading