MINSKO POLJE: Miljan Vračević kod Sanje opleo po Bebici i Miljani! (VIDEO)

Autor: Sanja Arsić

Zadruga

14.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novu epizodu "Minsko polje sa Sanjom" možete pogledati na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U večerašnjoj epizodi "Minsko polje sa Sanjom Arsić", očekuje vas prava eksplozija jer u studio stiže bivši zadrugar Miljan Vračević


Miljan redovno prati rijaliti dešavanja  i kao i uvek i ovog puta je bio bez dlake na jeziku, te je opleo žestoko po Nenadu Macanoviću Bebici i njegovom ponašanju prema bivšoj devojci Miljani Kulić. Smatra da je folirant i neko ko je spreman na sve zarad boljeg plasmana u rijalitiju.

Foto: Republika TV

Minsko polje sa Sanjom, gost Miljan Vračević

 

- Bebica ne zna gde su mu deca. Taj nije zaljubljen ni u Teodoru, niti je bio u Miljanu.  Bebica posle rijalitija treba da otvori Savetovalište za bilmeze. Budala klasična. On je jurio za Miljanom, pazio da li će da uzme tabletice na vreme, zvao kuco, maco, a sada joj sve po spisku. O čemu mi pričamo, sada je izneo sve najgore o Kulićima, a dizao ih u nebesa- kaže Miljan.

Miljan se dotakao i aktuelne teme Anite Stanojević i Jovane Tomić Matore, ali i Anđela Rankovića koji je nedavno priznao da se zaljubio u Anitu.

- Matora i Anita su bile osuđene na propast od početka. Ja sam rekao da će njih dve biti mesec dana zajedno. Anita je mlada devojka koja se već ostvarila kao majka. Željna je svega, druže, svega, ona kada je izašla iz Kruševca i dočepala se Beograda, pa nju niko više ne sastavi. Anđelo i ona, da ti kažem, oni su tu da se malo počešu i to je to. Posle rijalitija svako na svoju stranu. Niti je tu bilo ko zaljubljen, niti tu ima budućnosti, nemojte me zezati. Neće sigurno Anđelo nju da ženi. Matora je opet neko ko je predugo u rijalitiju i izgubila je kompas - objasnio je Miljan.

 

Novu epizodu emisije "Minsko polje sa Sanjom ARsić" pogledajte u videu na početku teksta! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading