MILJANA UHVAĆENA U LAŽI: Sve izvrće zbog Zole, a sada je i on saznao šta mu je u Beču RADILA IZA LEĐA

Autor:

Zadruga

10.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićka u rijatli unela informacije spolja, ali glavnu stvar je izokrenula.

MILJANA UHVAĆENA U LAŽI: Sve izvrće zbog Zole, a sada je i on saznao šta mu je u Beču RADILA IZA LEĐA

Foto: printscreen/RTV Pink

Nakon što se Miljana Kulić vratila u "Elitu" i Aneli Ahmić ispričala kako se čula sa njenim bivšim partnerom Asminom Durdžićem, za kog tvrdi da ju je on pozvao, na jednoj stranici koja prati dešavanja u rijalitiju, pojavio se demant. 

Republika

Foto: printsktrin

Miljana Kulić uhvaćena u laži

Naime, tu se jasno vidi da je Nišlijka prva kontaktirala sa njim, te da ga moli da ne govori Lazaru Čoliću Zoli da su se uopšte čuli. 

- Ne pričaj Zoli da sam te zvala, nemaš moj broj, ja sam mu rekla da si zvao tatu, prekini sa njim i pozovi me, odmah. Miljana Kulić - stoji u printskrinu koji je objavljen na fan pejdžu, uz opis: "Evo ga demant - Miljana je kontaktirala Asmina prva" i niz emotikona koji plaču. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić bila je radoznala da sazna informacije iz spljnog sveta

Podsećamo, Miljana je po povratku u Belu kuću složila radoznaloj Aneli sledeću priču:

Bili smo na grupnom pozivu sa Alibabom na tiktoku. Ja sam mu rekla kakav si ti čovek da ostaviš dete prvo na milost i nemilost, on pokušavao da se odbrani na neku foru. On je pisao ja ništa nisam čitala, evo da ti pokažem ko je ona, ja ništa nisam čitala. Nisam znala gde mi je dupe a gde glava a ne da pričam sa Asminom - rekla je Miljana, a na Ahmićkino insistiranje da joj objasni na koji način je to pričao, dodala je:

- U smislu da ukopa tebe, a Staniju i njega da uzdigne, kako se vole, a da predstavi tebe da si loša, eto, to je to. Iz razgovora, ali mi je nejasno, zašto ima potrebu da mene zove? Mislim da je čovek mnogo bolestan, kaže on da uživa u ljubavi sa Stanijom, rekao je da mu ne daju tvoji da viđa dete, da mu govore ku*vin sine. Kako mu Stanija ne kaže šta imaš da gledaš Aneli, treba da uživamo u našoj ljubavi. Ona to sve radi zbog rijalitija pa kad se to završi ona će njega da šutne. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading