UROŠ POKUŠAO DA OBRLATI NACIJU I UKANALI PORODICU: Komšije ga raskrinkale, priču o OCU NASILNIKU je izmislio?!

Autor:

Zadruga

08.02.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije otkrile kakva je porodica Stanić!

UROŠ POKUŠAO DA OBRLATI NACIJU I UKANALI PORODICU: Komšije ga raskrinkale, priču o OCU NASILNIKU je izmislio?!

Foto: printscreen/RTVPink

Uroš Stanić, učesnik rijalitija "Elite", od samog početka je tema za komentarisanje na društvenim mrežama svojih životnih priča. Međutim, iza medijske slike koju smo imali prilike da vidimo, krije se porodična priča koja baca novo svetlo na život mladog učesnika.

Nakon što je otkriveno da porodica Uroša Stanića zapravo živi u stanu u Beogradu, a ne u njihovoj porodičnoj kući u Starčevu, javnost je ostala iznenađena. Uprkos tome, komšije otkrivaju da Stanićev otac planira da se pomiri sa sinom i da mu prepiše stan u Beogradu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

Izjavama komšija koje žive u blizini porodične kuće, saznaje se da Stanićev otac, Milan, nikada nije podigao ruku na svog sina. Naprotiv, opisuju ga kao dobrog oca i supruga, ističući da je veoma posvećen svojoj porodici. 

- Ja kažem za oca da je jako dobar. Nije tačno da je bio loš prema Urošu. Njihova je kuća na pola u Starčevu. To je sve on napravio, pored toga imaju i stan u Beogradu. Šta da kaže čovek za Uroša u rijalitiju? Kakav je, takav je. Otac je razočaran, ali mora da živi sa tim. Uspeće da se pomire, otac je poželeo da mu ostavi stan koji imaju u Beogradu, a da se on sa Uroševom majkom vrati ovde u kuću da živi u Starčevu - ističe prva komšinica.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Stanić Elita

- Otac mu je dobar, niti pije, niti ih bije. Dobri roditelji, zlatni... Milan je jako dobar otac. Njegovi roditelji žive zajedno, čak su se pre izvesnog vremena venčali u crkvi, jer su pre toga to samo opštinski obavili. Njegov otac Milan jako voli svoju suprugu Tanju, Uroševu mamu - poručuje komšinica za "Blic".

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading