NE MOGU BEZ INTIMNIH ODNOSA! Jovana Cvijanović otkrila što juri muškarce po imanju, njeni cimeri u šoku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je normalna potreba, a do sad ste valjda shvatili da ja nisam osoba koja se folira - rekla je Jovana.

NE MOGU BEZ INTIMNIH ODNOSA! Jovana Cvijanović otkrila što juri muškarce po imanju, njeni cimeri u šoku! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Učesnica Elite Jovana Cvijanović poverila se cimerima u pušioni da traži novu vezu, jer joj urijalitiju fale intimni odnosi s muškarcima! Ona tvrdi da je Luka Majčica muškarac koji joj je za sada najviše simpatičan, te veruje kako kod njega ima šanse, te i da tu može da se razvija velika hemija. 

- Kao i svakoj ženi i meni fali odnosi. Mislim na one intimne, pa sad vi me slobodno osuđujte! To je normalna potreba, a do sad ste valjda shvatili da ja nisam osoba koja se folira - rekla je Jovana, ali nije naišla na osudu cimera, koji su je pažljvo slušali i samo klimala glavama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović i Luka Majčica

 

Podsećamo, Jovana Cvijanović i Luka Majčica su sinoć tokom žurke, napokon ozvaničili vezu, a Jovana se našalila na taj račun, pa je prokomentarisala da će njihova ljubav trajati, dokle god nju drži "magija".Otišli su zajedno u Rajski vrt, pa se poljubili, a potom odigrali vreli ples i nastavili da uživaju u ostatku večeri, dok im je društvo pravila Jovanina najbolja drugarica u kući, Maja Marinković.

Sa druge strane, u spoljnom svetu je navodno bila sa nekoliko muškaraca iz javnog sveta, ali su se oni, redom, kako su se oglašavali, demantovali da su bili na bilo koji način bliski sa njom. Te informacije su stizale u Elitu, ali se Cvijanovićka pravdala da je sve tačno, te i da joj nije jasno zašto niko od njih nije hteo da bude hrabar i prizna da su bili zajedno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading