ZOLA PRETUKAO MILJANU, ONA SVA U MODRICAMA?! Uznemirujući snimak iz Beča, Kulićeva pokazala rane!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su imali, kako ona tvrdi, žestoku svađu, tokom koje je on fizički nasrnuo na nju.

ZOLA PRETUKAO MILJANU, ONA SVA U MODRICAMA?! Uznemirujući snimak iz Beča, Kulićeva pokazala rane!

Foto: TV Pink

Lazar Čolić Zola, bivši učesnik rijalitija "Elita", nakon diskvalifikacije iz rijalitija, otputovao je u Beč gde se zadržava već neko vreme. Međutim, njegova bivša partnerka Miljana Kulić takođe se uputila u isti grad kako bi se susrela sa njim, ali njihov sastanak nije protekao mirno.

Naime, Miljana je javno pokazala modricu na svom telu i tvrdi da ju je upravo Zola napravio. Ona je optužila Zolu da je fizički nasrnuo na nju, tvrdeći da je pokušao da je zadrži u stanu protiv njene volje. Takođe, Miljana je putem društvenih mreža optužila Zolu da koristi nedozvoljene supstance, dodatno produbljujući kontroverze oko njihovog odnosa.

 

Uprkos skandalu u Beču, Miljana je najavila svoj povratak u rijaliti "Elita". Ona je objavila da napušta Austriju i vraća se u rodni Niš kako bi bila sa porodicom, a potom se planira vratiti u rijaliti. Takođe, potvrđeno je da će Miljana ponovo ući u rijaliti "Zadruga: Elita", a ovo je potvrdio i njen bivši partner Zola, koji je odlučio da je blokira na Instagramu.

Sukob između Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić izazvao je veliku pažnju javnosti, a njihovi postupci i optužbe dalje produbljuju kontroverze oko njihovog odnosa. Dok se Miljana priprema za povratak u rijaliti, javnost sa nestrpljenjem očekuje nastavak njihove priče u Eliti.

Zola se, povodom ovoga, još uvek nije oglasila, a ostaje nam da vidimo šta će se u nastavku dešavati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading