ISPLIVALA GOLA SLIKA BIVŠEG ZADRUGARA: Žene su ludele za njim, a sad je jasno i zbog čega! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanula fotka koju niko do sad nije video!

ISPLIVALA GOLA SLIKA BIVŠEG ZADRUGARA: Žene su ludele za njim, a sad je jasno i zbog čega! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Marko Marković, nedavno je iznenadio svoje pratioce na Instagramu objavom retke fotografije iz svojih mlađih dana. Ova slika je izazvala veliku pažnju javnosti, budući da do sada niko nije imao priliku da vidi ovaj deo Markovićevog života.

Na fotografiji, koja je privukla mnogo lajkova i komentara, Marko pozira sa osmehom, otkrivajući svoj mladalački izgled i stil koji je tada negovao. Mnogi fanovi su izrazili oduševljenje time što su dobili uvid u Markovićevu prošlost, dok su se neki zapitali kako je došlo do toga da ova slika bude skrivena javnosti sve ove godine.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković pokazao kako je izgledao kad je imao 21 godinu

Ova retka fotografija pruža nam uvid u život Marka Markovića pre nego što je postao poznat javnosti kroz učešće u rijalitiju "Zadruga". Mnogi su se zapitali o njegovim interesima, hobijima i prijateljima iz tog perioda, jer ipak tad nisu imali priliku da prate njegov život na malim ekranima i još uvek nije bio javna ličnost. 


Nakon što je objavljena ova retka slika, mnogi pratioci su se oglasili iznenađeni i oduševljeni. Mnogi su pohvalili Markovićev izgled, koji se dosta promenio u odnosu na stil koji danas ima. Takođe, javnost je pokazala veliko interesovanje za detalje o Markovićevim mladalačkim danima, postavljajući brojna pitanja i izražavajući želju da saznaju više.
Republika

Foto: Republika TV

Marko Marković

Ova retka slika pruža nam uvid u život Marka Markovića pre nego što je stupio u svet rijalitija i javne scene. Ona nam otkriva da iza svake javne ličnosti postoji i prošlost koja često nije vidljiva javnosti. Marko je, objavljivanjem ove slike, pokazao svoju autentičnost i otvorenost prema svojim pratiocima, te ih time još jednom osvojio svojom iskrenošću.


Ova retka slika iz mladosti Marka Markovića definitivno je izazvala veliku pažnju javnosti i otvorila brojna pitanja o njegovom životu pre nego što je postao poznat javnosti kroz rijaliti "Zadruga". 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading