GLEDAJ MAJKU, BIRAJ ĆERKU: Skinula se Stanijina majka, nećete verovati kakvim telom raspolaže u SEDMOJ DECENIJI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.01.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka popularne starlete pozirala u kupaćem kostimu!

GLEDAJ MAJKU, BIRAJ ĆERKU: Skinula se Stanijina majka, nećete verovati kakvim telom raspolaže u SEDMOJ DECENIJI! (FOTO)

Foto: Printskrin/Instagram

Slavica Dobrojević, majka poznate starlete Stanije Dobrojević, iako je već zakoračila u sedmu deceniju života, i dalje pleni pažnju svojim izgledom i energijom. Ovoga puta, Slavica je odlučila da pokaže svoju samouverenost i atraktivan izgled pozirajući u bikiniju na društvenim mrežama, što je izazvalo pravu buru komplimenata i divljenja.

Iako je javnost navikla da je fokus bude na njenom slavnom detetu, Staniji, Slavica je pokazala da i te kako ima šta da ponudi. Njen izgled i samopouzdanje u sedmoj deceniji života su impresivni, a mnogi su primetili da se ova atraktivna genetska baština prenosi i na njenu ćerku Staniju.

Slavica Dobrojević nije samo još jedna baka u sedmoj deceniji, već je prava zvezda društvenih mreža. Njena aktivnost na Instagramu i drugim platformama, gde rado deli slike sa putovanja i odmora, pokazuje da moderni način života nije rezervisan samo za mlađe generacije.


Fotografija Slavice u bikiniju izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama, gde su se nizali komentari divljenja i podrške. Mnogi su istakli da je inspirativno videti ženu u sedmoj deceniji koja tako samouvereno pokazuje svoje telo, što je podstaklo diskusiju o prihvatanju i promeni percepcije lepote i starenja.
Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević

Slavica Dobrojević je svojim izgledom i aktivnostima na društvenim mrežama pokazala da godine nisu prepreka za samopouzdanje i atraktivan izgled. Njena pojava na društvenim mrežama osvežava i inspiriše mnoge, dok istovremeno otvara važnu temu o prihvatanju sebe i lepote u svakoj životnoj fazi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading