REČI KOJE LEDE KRV U ŽILAMA: Potresno oglašavanje Janjuševog brata, podelio NIKAD VIĐENU sliku sa pokojnim Mihailom - ovo tera SUZE NA OČI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.01.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovu sliku Janjuševog pokojnog brata nikad niste videli!

REČI KOJE LEDE KRV U ŽILAMA: Potresno oglašavanje Janjuševog brata, podelio NIKAD VIĐENU sliku sa pokojnim Mihailom - ovo tera SUZE NA OČI! (FOTO)

Foto: Instagram

Tragična vest o smrti Mihaila Janjuševića potresla je njegovu porodicu, prijatelje i fanove širom regiona. Mihailo pronađen je mrtav krajem decembra prošle godine u svom stanu u Beogradu, ostavljajući za sobom veliku tugu i pitanja koja su ostala bez odgovora. Porodica Janjušević i dalje se bori sa nepojmljivim gubitkom, a svaki dan je izazov za Marka Janjuševića Janjuša, koji se nedavno vratio u rijaliti "Zadruga".

Nakon tragedije, Janjuševićeva porodica je pronašla utehu u podeli uspomena na Mihaila putem društvenih mreža. Njegov brat, Boris Janjušević, podelio je fotografiju sa Mihailom na Instagramu uz potresan opis.

- Živote moj lepi - glasile su potresne reči koje je on napisao i dodao pesmu Leksington benda "Dugujem ti sebe". 

Republika

Foto: Instagram.com

Boris Janjušević Instagram objava

Ovaj očajnički oproštaj odražava bolnu stvarnost sa kojom se porodica suočava nakon gubitka voljenog člana.


Mihailo Janjušević je sahranjen u svom rodnom Prijepolju, a ceremoniji su prisustvovali brojni članovi porodice, prijatelji, poznanici i Janjuševićevi fanovi. Velika podrška koju je porodica dobila tokom sahrane svedoči o uticaju koji je Mihailo imao na ljude oko sebe. Njegova prerana smrt ostavlja prazninu koju će teško ispuniti, ali će uspomene na njega zauvek živeti u srcima onih koji su ga poznavali.

Ova tragična vest je podsetnik na važnost mentalnog zdravlja i podrške u teškim trenucima, a porodica Janjušević je postala simbol borbe protiv stigme i tabua koji okružuju pitanja mentalnog zdravlja i samoubistva.
Republika

Foto: TV Pink/printscreen,Instagram

Janjuš i pokojni Mihailo

Njegova smrt ostavlja nas sa pitanjima i tugom, ali takođe podstiče važnu raspravu o psihološkoj dobrobiti i podršci koju treba pružiti onima koji se bore sa unutrašnjim demonima. Mihailo Janjušević će zauvek ostati u sećanju svoje porodice, prijatelja i fanova kao mladi čovek pun života, čiji je prerani odlazak ostavio neizbrisiv trag.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading