ANĐELA DALA OTKAZ ZBOG DOLASKA ANE ĆURČIĆ?! Ne želi ni da čuje za saradnju sa Zvezdanovom bivšom!

Autor:

Zadruga

28.01.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić je potvrdila informaciju o otkazu, fanovi sve povezali sa Anom Ćurčić.

ANĐELA DALA OTKAZ ZBOG DOLASKA ANE ĆURČIĆ?! Ne želi ni da čuje za saradnju sa Zvezdanovom bivšom!

Foto: ATAImages

Ana Ćurčić nedavno je odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, otkrivajući svoje stavove o različitim temama koje su interesantne njenim obožavaocima. Jedna od tema o kojoj je govorila bilo je njeno učešće u rijalitiju, kao i odnos sa Anđelom Đuričić.

Kada je reč o pitanju da li je moguće prijateljstvo između nje i Anđele Đuričić, Ana je jasno istakla da ne vidi mogućnost za to, ali da će svakako biti kolegijalna i profesionalna u njihovoj saradnji. Ovo otvara pitanje o njihovom odnosu s obzirom na to da su sada koleginice i da će morati da sarađuju.

- Mislim da ne postoji ta mogućnost ikada ni u jednom narednom životu. Kolegijalnost i profesionalnost da, prijateljstvo ne bi bilo prirodno, a što se tiče posla, tu nemam problem - bila je kratka Ana.

Republika

Foto: ATAImages

Ana Ćurčić i Anđela Đuričić

 

Međutim, odmah nakon ovog Aninog priznanja, Anđela se obratila putem svog Instagram profila, pa objasnila svojim fanovima i pratiocima da Ana i ona više nisu koleginice, jer ona neće raditi na televiziji, već se posvećuje nekim drugim stvarima.

Nije želela previše da komentariše svoj otkaz, ali je jasno stavila do znanja da neće biti deo tog sveta i unapred sprečila komentare na tu temu.

Podsetimo, Anđela Đuričić uplovila je u emotivnu vezu sa Zvezdanom Slavnićem, koji je tada kod kuće čekao vanbračna supruga Ana Ćurčić. Ćurčićeva je dobila ponudu da uđe u "Zadrugu 6" i pred kamerama se obračuna sa suprugom i njegovom devojkom, što je i prihvatila. Mesecima je publika gledala potresne scene njihovih svađa i nervnih slomova, a Ana je u nekoliko navrata pred kamerama tvrdila da ju je Slavnić psihički i fizički godinama zlostavljao. Zvezdan i Anđela su diskvalifikovani pred sam kraj, a njihova veza nije potrajala ni napolju.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić, e-stock/ Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

28.01.2024 20:51

B R A V O O O!!! Morska sireno nije Ti mesto među metuzalemima, klimanteričnim i histeričnim kao i Janičarima i Cuckoldima. Iskreno se nadam da nećeš vise da se učiš na svojim greškama.